Gå til sidens hovedinnhold

Hughes krever forklaring

City-manageren rasende etter Uniteds overtidsmål.

Manchester City-manager Mark Hughes var ingen lykkelig mann etter byderbyet mot Manchester United søndag.

For Michael Owens 4-3-scoring fem og et halvt minutt på overtid satte sinnet i kok hos den tidligere Manchester United-spilleren, ettersom dommeren i utgangspunktet kun hadde lagt til fire minutter i den andre omgangen.

Nå krever Hughes en forklaring for hvorfor det ble lagt til ytterligere to minutter på Old Trafford.

Enkelt: Spill Lotto og Tipping på mobilen

- Tviler på forklaring
- Minuttene som ble lagt til etter de fire minuttene føltes ikke riktig. Vi føler oss krenket, sier manageren til Manchester Citys offisielle nettsider.

I sekundene før og etter Uniteds vinnermål kunne man se Hughes i heftig diskusjon med fjerdedommeren. Manageren mener at forklaringen han da fikk for tilleggstiden ikke holder mål.

- Jeg ønsker en forklaring på hvorfor det ble lagt til mer, men jeg tviler på at jeg vil få den. Fjerdedommeren sa det var på grunn av jubelen etter vårt utligningsmål, men det varte ikke mer enn 45 sekunder, legger Hughes til.

Nederlaget for rivalene i søndagens oppgjør var Manchester Citys første poengtap i årets Premier League-sesong, men Hughes nekter å la seg forstyrre av tapet.

- Det er vanskelig å se noe positivt med kampen akkurat nå, men vi skal fortsette videre.

- Vi er klare til en ny kamp på onsdag i en viktig turnering (ligacupkamp mot Fulham). Vi kan ikke dvele ved denne kampen eller synes synd på oss selv, mener Hughes.

Bellamy i trøbbel
I kjølvannet av den dramatiske kampen oppsto det flere kontroversielle episoder.

City-spiller Javier Garrido skal ha blitt truffet av et prosjektil sendt fra United-fansen ved pause, mens Craig Bellamy ble avbildet da han tilsynelatende slo til en tilskuer i minuttene etter at kampen ble blåst av.

Se bildet her(ekstern lenke)

Manager Hughes regner med at episoden vil bli etterfulgt, men tar sin spiller i forsvar.

- Jeg er sikker på at folk vil lage et oppstyr rundt det. Jeg mener å huske at Brian Clough ga noen et klapps ved øret og ble behandlet som en nasjonal helt. Kanskje det samme vil skje med Craig, men jeg tviler på det, sier City-sjefen ifølge goal.com.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Kommentarer til denne saken