Hulk har de siste dagene blitt sterkt koblet til Chelsea, og ifølge enkelte medier skal Porto og londonklubben være enige om en avtale.

De blå må angivelig ut med rundt 45 millioner euro for å sikre den anvendelige angrepsspilleren.

Det har lenge vært ventet at brasilianeren ville forlate portugisisk fotball etter denne sesongen, og flere storklubber har vært interessert.

Til tross for de massive spekulasjonene tar brassen selv livet med ro. Han stoler på at agenten ordner opp i overgangsspørsmålet.

- Vi vet at det kommer nyheter rundt min framtid nesten hver dag, men jeg prøver å ikke snakke så mye om det, og overlater alt til agenten min, sier Hulk til CBF TV.

- Jeg er sikker på at han finner den beste løsningen for meg. Det viktigste for meg nå er å få være en del av det brasilianske OL-laget, sier den storvokste Porto-spilleren.

Hulk ble hentet til Portugal fra Tokyo Verdy i Japan i 2008 og har kontrakt med Porto ut 2016-sesongen. Angivelig skal han ha en utkjøpsklausul på 100 millioner euro.

Under tiden i Porto har brassen vært en målgarantist og på 166 kamper for klubben har han scoret 76 mål. Den beste sesongen var 2010/11, da han satte inn 36 mål.