I to år var den tidligere modellen Aylar Lie pokerambassadør og profesjonell pokerspiller i Team Betsson, men før jul 2012 kastet hun kortene på bordet.

Nå er det klart hvem som plukker opp kortene, 22 år gamle Alexandra Joner .

I likhet med Betssons forrige ambassadør, har Joner hatt hell med utseendet. 22-åringen har stilt på forsiden av norske «FHM» og er kåret til «Norges mest sexy» av herremagasinet «Mann».

Det tror Alexandra blir en fordel når hun stiller ved pokerbordet under NM i Dublin nå i mars.

- Jeg håper på det. Tenkte å pynte meg litt ekstra. Det blir lang gallakjole. Jeg vil se fresh ut, sier hun i en kommentar.

Og hvordan det blir å komme etter Aylar?

- Jeg tror det blir veldig gøy. Litt å jobbe opp i mot, men sier aldri nei til en utfordring. Gleder meg veldig, sier Alexandra i et intervju på Betssons blogg.

- Kan overraske

Joner vil altså spille for Betsson. Og skal en tro spillselskapet, er det ikke bare et pent ansikt som stiller i norgesmesterskapet.

- Vi er glade for å ha Alexandra om bord på laget, og tror dette skal bli veldig bra. Hun kommer nok til å overraske en erfaren pokerspiller eller to i Dublin, sier norgessjef Paul Myklebust fra Betsson.com.

Selv innrømmer 22-åringen at det skorter på erfaringen.

- Jeg har spilt én gang. På julaften med bestevenninnen min. Det gikk helt greit.

Hun mener uvitenhet er hennes lykketing, for «da kan ingen lese henne». Og ambisjonene er det ingenting i veien med.

- Ambisjonen er å vinne, men må være realistisk. Så lenge jeg ikke kommer sist, må jeg være litt happy.

Mark i rumpa

Alexandra beskriver seg selv som en dårlig vinner og en mer diskre taper, og røper at det er så som med tålmodigheten foran pokerdebuten i Dublin mot forventet over 1000 andre pokerfrelste nordmenn.

- Å Gud. Jeg har mark i rompa. Det blir en liten test, helt klart, sier 22-åringen om 10-12 timer med daglig pokerspilling.

Pokerbabe i Dublin

Det er rundt tusen nordmenn som drar over til Dublin for å spille i poker-NM. Nå har jo Alexandra allerede kjæreste, men om en skulle våge seg til å slå av en prat, hva ville vært beste fremgangsmåte?

- Kom bort og hils. Finn på noe å prate om. Jeg kan se farlig ut, men er det ikke ... sier Alexandra.

Men Joner drar ikke til Dublin for å flørte. Hun er der for å spille poker, og helst gjerne vinne litt. Da er det en fordel med eksperthjelp.

I likhet med Aylar Lie, får også Alexander Joner opplæring av Betssons pokerekspert Stephan Kjerstad, en av Norges desidert beste spillere.

- De har allerede hatt to sessions med trening. Det har gått bra, Stephan er positivt overrasket. Han synes hun har et bra utgangspunkt, sier Paul Myklebust i Betsson til Side3.

Avtalen med Joner gjelder foreløpig kun NM i Dublin.

- Kan det bli aktuelt å inngå en mer langvarig avtale?

- Ja, det kan det absolutt. Vi får se. Hun er jo en opptatt dame, sier Myklebust.

Alexandra Jones skal spilles «Ladies Event» i tillegg til hovedturneringen.

Du kan lese hele intervjuet med Joner her .

Side3 er i Dublin under poker-NM. På livestudio.side3.no kan du følge turneringen direkte med eksklusiv videooverføring fra turneringen.