Gå til sidens hovedinnhold

- Hun elsket livet

Tidligere fotballstjerne snakker ut om datterens tragiske selvmord.

Onsdag ble det kjent at datteren til den tidligere Manchester City-, Wigan- og Newcastle-spilleren Antoine Sibierski , Sibylle (18), hadde tatt sitt eget liv. Ifølge engelske medier skjedde det etter en krangel med kjæresten.

Nå har Sibierski kommet med sine reaksjoner på den tragiske hendelsen, og disse er gjengitt på nettstedet Tribalfootball.com.

Omsorgsfull og intelligent
- Sibylle var en vakker, intelligent, omsorgsfull og selvstendig jente. Som de fleste jenter på hennes alder, var hun i ferd med å etablere sitt eget liv uavhengig av foreldrene. Hun hadde vår fulle støtte, sier den sørgende faren.

Han beskriver forholdet mellom foreldre og datter som normalt.

- Vi hadde ulike meninger om enkelte ting, men kjærligheten mellom oss var sterk. Sibylle elsket sin bror og sin søster. Hun elsket oss. Hun elsket vennene sine. Hun elsket livet, sier Siberski.

Verden blir aldri den samme
Han har naturligvis problemer med å ta innover seg det som har skjedd.

- Vi kan ikke forstå hvorfor barnet vårt tok sitt eget liv. Vi vet at hun ble arrestert søndag, angivelig for å ha kloret kjæresten i ansiktet.

- Dagen etter gjorde hun slutt på livet. Vi tror ikke et øyeblikk at Sibylle hadde noe ønske om å forlate denne verdenen.

- Vår verden er rystet og vil aldri bli den samme igjen. Vi håper nå vår datter får hvile i den frededen hun fortjener, sier Antoine Sibierski.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Reklame

Enormt salg på alt du trenger til løping

Kommentarer til denne saken