Gå til sidens hovedinnhold

Hun levde 19 år i jungelen

Hun har levd i jungelen i 19 år og snakker ikke. En politimann hevder at hun er hans datter.

Mandag hadde Nyhetskanalen premiere. Se den gratis her.

Den kambodsjanske kvinnen forsvant da hun var åtte år gammel og har levd i jungelen de siste 19 årene. Myndighetene tror de endelig har slått fast identiteten til kvinnen, og mener at hun er Rochom P'ngieng. Rochom forsvant for 19 år siden da hun stelte en bøffel i nærheten av jungelen i Rattanakiri-provinsen.

Gjenkjenner arr
Ifølge faren til Rochom, gjenkjenner han flere arr på kroppen til jungelkvinnen, og hevder derfor at dette er datteren hans. Politiet vil derimot ta en DNA-test for å slå det fast identiteten.

Men ifølge en BBC-journalist er det fortsatt tvil rundt identiteten til jungelkvinnen. Noen tror nemlig at jungelkvinnen er en kvinne fra en vietnamesisk stamme som ofte vandrer over til Kambodsja gjennom jungelen.

Lokalt politi har sagt at kvinnen, som ikke har noen form for språk, er halvt menneske og halvt dyr.

Det var en landsbybeboer som fant kvinnen etter at hun hadde stjålet mat fra ham.

- Han så et nakent menneske som liknet en jungelperson, som snek seg inn for å stjele ris, sier den lokale politisjefen.

Etter dette bestemte flere landsbybeboere seg for å fakke kvinnen.

Gikk som en apekatt
En lokal politimann sa at han gjenkjente kvinnen, og hevdet at det var hans egen datter.

- Da jeg så henne, så var hun naken og gikk fremoverbøyd som en apekatt. Hun var bare knokler og bein. Hun skalv og plukket opp riskorn fra bakken for å spise dem, sier faren.

Han forteller at familien holder et nært øye med kvinnen som har antydet at hun vil tilbake til jungelen ved å kle seg naken.

Reklame

Siste sjanse: Halv pris på alt fra Comfyballs