Gå til sidens hovedinnhold

Hun skar penis av mannen ...

... og kastet den i kompostkvernen.

Den 51 år gamle mannen fra California i USA opplevde alle menns mareritt.

Ifølge politiet ble han først bedøvet av kona, og deretter bundet fast til sengen. Da han våknet, skal hun ha hentet en kniv og skåret penisen hans av, før hun kastet den i kompostkvernen, skriver avisen LA Times.

Kvinnen, Catherine Kieu Becker (48), ringte selv til alarmsentralen. Da politiet kom til åstedet, var beskjeden klar.

- Han fortjente det.

Ifølge politiet var paret var midt i en skilsmisse. Nøyaktig hvorfor kona mente mannen fortjente å få penisen skåret av, er uklart.

Hendelsen skjedde mandag i området Garden Grove utenfor Los Angeles. Politiførstebetjent Jeff Nightengale forteller til avisen at overfallet regnes som så brutalt at kvinnen risikerer å tilbringe resten av livet i fengsel.

- Du frarøver ikke bare en person en kroppsdel eller skamferer ham, du gjør noe så sjokkerende at vi ikke vet hva som kommer til å skje, om legene vil være i stand til å sy ham sammen igjen etter et så voldelig angrep, sier han.

Offeret ble fraktet til sykehus, hvor tilstanden skal være kritisk. Kona er i varetekt, arrestert for forgiftning og angrep med livsfarlig våpen.

Lege og professor Ryan Terlecki ved Wake Forest-universitetet forteller til ABC News at penisen bør sys på innen 24 timer, og helst innen åtte, forutsatt at den er oppbevart kaldt.

Dersom den ikke lar seg sy på, er det likevel håp for mannen.

- I løpet av de neste dagene må kirurgene bestemme hva de skal gjøre for å rekonstruere penisen. Plastikkirurger som spesialiserer seg på kjønnsoperasjoner kan være i stand til å konstruere en ny penis, sier Terlecki.

Kommentarer til denne saken