Gå til sidens hovedinnhold

Hun stoppet Tevez-overgang

Kjæresten til Alexandre Pato satte ned foten.

Silvio Berlusconis datter, Barbara Berlusconi, skal være grunnen til at Carlos Tevez ikke ble Milan-spiller.

For Carlos Tevez ble ikke «Deadline Day» helt som forventet. Etter sigende var en overgang til Milan rett rundt hjørnet, men det var før maktspillet i Milan startet.

Bestemt datter
For å få frigjort midler til kjøpet, skal Milans visepresident Adriano Galliani ha kontaktet Silvio Berlusconi, men tilbakemeldingen fra «Il Presidente» var negativ. Ifølge Aftonbladet var hans datter nemlig ikke villig til å bla opp de summene Manchester City ønsket.

- Uten støtte fra sine barn ville ikke Silvio Berlusconi legge de nødvendige kronene på bordet, sier en Milan-kontakt Aftonbladet har pratet med.

Milan forsøkte i det lengste å stryke Tevez' klausul med Manchester City - og dermed få spissen billigere. For de lyseblå i Manchester var det imidlertid uaktuelt, og samtalene skal da ha brutt sammen.

Slik var «deadline day»: Tottenham kuppet showet

Pep takket nei
Men Tevez-farsotten var ikke over. Tirsdag morgen forsøkte Roberto Mancini å komme i kontakt med en av sine best betalte spillere, dog uten å lykkes. Da dette ble kjent for italienske medier, tok det ikke lang tid før Tevez var «observert» i Milano. Ryktene viste seg senere å være usanne.

I et desperat forsøk på å kvitte seg med argentineren skal Manchester City ha gitt flere klubber tilbud om å kjøpe den overbetalte tribunevarmeren. Barcelonas trener, Pep Guardiola, var én av dem som takket nei til spissen.

- Vi så på muligheten, men vi har tro på at ungguttene i vårt eget akademi kan klare oppgavene som ligger framfor dem, sa Guardiola på en pressekonferanse tirsdag ettermiddag.

Få oversikt: Her er alle Premier League-overgangene

Eto'o og Tevez?
Helt siden Tevez nektet å varme opp under en Champions League-kamp mot Bayern Munchen i september i fjor, har problemene hopet seg opp for den tidligere storscoreren. Siden den gang har han ikke spilt ett minutt for City, og ifølge SkySports har han vært i Argentina i over to måneder.

Til tross for at Milan-overgangen gikk i vasken, er det likevel ikke umulig at Tevez forsvinner fra Etihad Stadium i løpet av kort tid. Med andre retningslinjer for overgangsvinduet i Russland og Sør-Amerika, kan man for eksempel leke med tanken på Eto'o og Tevez som spissduo i den russiske klubben FC Anzhi Makhachkala. (ANB)

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien

Kommentarer til denne saken