Gå til sidens hovedinnhold

Huseklepp - skuffet, stresset og stille

Erik Huseklepp fikk bare 55 minutter mot Rennes. Han mener siste tids stress var årsaken.

RENNES (Nettavisen): RENNES-BRANN 1-1:

Knapt en dag har gått uten nye overgangsspekulasjoner, -rykter og -samtaler. Mot Rennes fikk Erik Huseklepp sågar problem med pusten, og mener hendelsene har stresset ham.

- Jeg slet litt med pusten i dag. Kanskje kan det skyldes alt stresset den siste tiden, sier en skuffet Huseklepp, som tidligere i uken fikk kritikk for å ha møtt Viking like i forkant av Rennes-kampen.

Briljerte i starten
Møtet så likevel ikke ut til å plage Huseklepp. Han briljerte i startminuttene, og var nest sist på Branns 1-0-scoring. Etter hvert ble imidlertid flankespilleren mer og mer usynelig, og etter en snau time var det slutt.

- Etter de offensive løpene tok det lang tid før jeg fikk hentet meg inn. I tillegg var han veldig god han backen der, forteller Norges heteste salgsobjekt.

Huseklepp vil imidlertid ikke gå med på at kampen er representativ for hva han står for som spiller – glimrende offensivt, langt svakere defensivt.

- Nei, jeg synes ikke kampen er representativ for meg. Selv om jeg fortsatt har noe å gå på defensivt, så føler jeg at jeg er blitt mye bedre bakover på banen, noe man blant annet så mot Viking nå nylig.

- Tenker ikke på det
På spørsmål om han tror kampen styrket eller svekket sine aksjer i forhold til de mange klubbene som var og så på ham på Stade de La Route de Lorient, blir det imidlertid stille fra 23-åringen.

- Jeg vil helst ikke kommentere det.

- Egentlig vet jeg ikke om jeg la inn en god søknad, jeg tenker ikke på det, hevder hovedpersonen.

Reklame

Nå er bestselgeren endelig på tilbud