Gå til sidens hovedinnhold

Husker du dette bildet?

Jarle Samdal tok et bilde av en død rev. Så fikk han en telefon fra Sveriges nest største avis.

(iBergen.no) I romjulen skrev iBergen.no om Jarle Samdal som var på formiddagstur med sin samboer og datter rundt Storavatnet på Laksevåg da de fikk øye på en stivfrossen rev i vannkanten.

Har du tatt et oppsiktsvekkende bilde? Ikke nøl med å sende det til redaksjon@iBergen.noeller på MMS til 1984 (Skriv IB i emnefeltet.)

Frem med kameraet
Frosset fast i isen sto reven på alle fire og Samdal var raskt oppe med mobilkameraet.

- Det var et veldig fascinerende syn, fortalte fotografen til iBergen.no dagen etter blinkskuddet.

Etter at Samdals revebilde verserte i flere norske nettaviser, tok Sveriges nest største avis, Expressen, kontakt med nordmannen. De kåret like godt bildet av reven til månedens bilde i desember og premierte 39-åringen med 7171 kroner.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

- At dette bildet skulle føre til så mye oppstyr hadde jeg aldri trodd, sier Samdal til iBergen.no som også kan avsløre at han har fått to helt nye kallenavn i det kalde kjølvannet av revebildet.

- Folk som kjenner meg kaller meg bare reven nå, og i spinningsalen på treningssenteret blir jeg nå kalt for Mr. Foxy, forteller han.

- Skal ta godt vare på det
- Har bildet fått plass på peishylla?

- Bildet har jeg ikke fått fremkalt enda, men når det er gjort skal jeg nok ta godt vare på det slik at vi kan fortelle om og minnes denne saken for slekt og venner i fremtiden, understreker han.

Les flere nyheter på iBergen.no.

Reklame

Nå kommer rentehoppene - slik beholder du lav boligrente