Gå til sidens hovedinnhold

- Husker ikke målet

Magnus Wolff Eikrem avgjorde på ekte David Beckham-vis, men husker ikke drømmescoringen.

AKER STADION (Nettavisen): - Jeg kan faktisk ikke huske målet, smiler Wolff Eikrem etter å ha innkassert tre meget viktige poeng i Moldes jakt på sitt første seriemesterskap.

Etter 29 kjedelige minutter sto Wolff Eikrem for kampens høydepunkt. Molde spilte fint kombinasjonsspill på midtbanen før ballen endte opp hos den pasningssterke midtbanespilleren. Wolff Eikrem lot seg ikke be to ganger. Uten tilløp plasserte han ballen med et David Beckham-tilslag på ballen i mål fra vel tjue meter.

- Det var et meget viktig mål. Jeg kan ikke sette ord på hvor viktig og deilig denne seieren er for oss, sier matchvinneren.

Wolff Eikrem har terpet og terpet skuddteknikk på treningsfeltet de siste ukene. Og endelig fikk unggutten belønningen for øvelsene med sitt første Tippeligamål.

- Det stemmer at jeg har øvd spesielt på å skyte fra distanse på treningsfeltet. Jeg har prikket inn mål på trening og endelig satt det mot både Fredrikstad og nå mot Lillestrøm i serien.

- Jeg brukte en litt annen teknikk når jeg skjøt. Teknikken er mer som på et frispark.

Sliteseier
Wolff Eikrem karakteriserer seieren mot Lillestrøm som en ordentlig sliteseier – og en typisk seier for et vinnerlag.

- Jeg tror ikke folk vet hvor viktig denne seieren er for oss. Det er slike seire som viser hva som bor i oss, sier Eikrem.

- United har gjort dette i alle år, nemlig å vinne på dårlige dager.

Dødt i garderoben
For Molde-manager Ole Gunnar Solskjær var det ikke særlig mer enn Wolff Eikrems mål og at laget holdt nullen som varmet.

- Vi spilte ikke så godt som vi ønsker å gjøre Vi gjør for mange tekniske feil, men vi holder nullen for første gang siden 19. juni., sier Solskjær som allerede før kampen merket en tam stemning i garderoben.

- Jeg følte det i garderoben før kampen at dette kunne bli en tung kamp. Det var litt dødt i garderoben. Energien i gruppa var ikke slik den skulle være, sier Solskjær.

Solskjær vil ikke snakke om noen gullkamp, og mener Rosenborg fort vil melde seg på igjen.

- Rosenborg får tre kamper på rad nå som de vil vinne og da melder de seg på igjen i gullkampen, sier Molde-manageren.

Lillestrøm-trener Henning Berg var godt fornøyd med sitt eget lags forsvarsspill.

- Vi forsvarer oss godt i dag og har ikke marginene med oss, sier Berg.

HTML EMBED
Reklame

Slik forvandler du mobilen til et kraftig varmekamera

Kommentarer til denne saken