Gå til sidens hovedinnhold

Hva driver dere med her, gutter?

Real Madrid storspilte, men fikk to merkelige røde kort mot Ajax.

AJAX - REAL MADRID 0-4:

Real Madrid leverte en strålende kamp mot Ajax i Mesterligaen tirsdag, og sikret avansement fra gruppe G med 4-0-seier.

Det er nok likevel noe annet som etter alt å dømme vil prege avisene onsdag. Spanjolene fikk nemlig også to røde kort.

Først ble Xabi Alonso sendt i dusjen tre minutter før slutt da han pådro seg sitt andre gule kort for kvelden, og på overtid gjorde Sergio Ramos akkurat det samme og måtte også gå av banen.

Merkelige gule kort
Måten kortene kom på var også av det underlige slaget.

Xabi Alonso fikk sitt første gule for å kaste bort ballen, og det andre kom for å hale ut tiden ved å avbryte tilløpet ved et frispark på egen banehalvdel gjentatte ganger. Til slutt fikk dommeren nok og dro opp først det andre gule, og så det røde.

Også Ramos hadde behov for å drøye tiden i en kamp som strengt tatt allerede var avgjort. Da målvakt Iker Casillas skulle ta et utspill på overtid drøyet forsvarsspilleren tiden ved å rette på strømpene. Også her så dommeren sitt snitt til å vise det andre gule kortet, som medførte en tidlig dusj for nok en Real-spiller.

Det virket nesten som om de to ble utvist med vilje mot slutten, og kanskje hadde gutta i Viasat Fotball-studioet et poeng da de kommenterte at spillerne pådro seg kortene for å kunne sone i den siste ubetydelige kampen, for så å være klare til sluttspillet.

Herlig Benzema-mål
Men til tross for de to kortene gledet nok den øvrige prestasjonen i Amsterdam tirsdag kveld trener José Mourinho.

Spesielt Reals første scoring var noe for minneboka.

Mesut Özil gikk på et løp inn i boksen og fikk ballen. med en utsøkt teknisk detalj la han ballen til Karim Benzema, som satte ballen perfekt opp i høyre kryss fra rundt 12 meters hold. Herlig!

2-0 var det den tidligere Liverpool-kjempen Alvaro Arbeloa som besørget. Et frispark fra Cristiano Ronaldo gikk i muren, før backen banket til fra rundt 25 meter. Skuddet gikk via Mounir El Hamadaoui, og utmanøvrerte Maarten Stekelenburg i Ajax-buret.

Etter hvilen var Cristiano Ronaldo på farten. Angel Di Maria fant portugiseren, som avsluttet i mål fra litt spiss vinkel.

Spikeren i kista kom ni minutter før full tid, og også det målet var signert Ronaldo. Denne gangen fra straffemerket.

Etter dette ebbet kampen altså ut med en rekke tullball..

Real er uansett gruppevinnere med 13 poeng fra fem kamper. Milan slo Auxerre borte i gruppens andre kamp tirsdag, etter mål av Zlatan Ibrahimovic og Ronaldinho, og ligger på andreplass.

Milan står så langt med åtte poeng. Ajax har fire, mens Auxerre ligger helt sist med sine tre poeng. I siste runde møter Real Madrid franske Auxerre, mens MIlan møter Ajax i Milano.HTML EMBED

Kommentarer til denne saken