Gå til sidens hovedinnhold

Hva driver du med her, Gomes?

Det umulige var umulig for Tottenham og Inter, men Tottenham-keeper Gomes sørget i det minste for komedie.

HTML EMBED

TOTTENHAM - REAL MADRID 0-1 (0-5 sammenlagt)/ SCHALKE 04 - INTER 2-1 (7-3 sammenlagt):

Tottenham skulle snu 0-4 fra bortekampen mot Real Madrid. Inter skulle snu 2-5 fra hjemmekampen mot Schalke 04.

Kvartfinalene så med andre ord ut til å være avgjort før returkampene.

Og det umulig viste seg faktisk å være umulig for både Tottenham og Inter. Det ble rett og slett en totalt udramatisk Champions League-onsdag.

Dermed blir Real Madrid motstander for Barcelona i semifinalen, mens Schalke 04 er laget som skal utfordre Manchester United.

Klovnekeeper
På White Hart Lane gjorde Tottenham det de måtte gjøre. De gikk i angrep fra start. Men det ble få målsjanser og ingen mål, før Cristiano Ronaldo fem minutter ut i andre omgang mot spillets gang sørget for 5-0 sammenlagt til Real Madrid.

Skuddet var dårlig plassert. Nærmere bestemt gikk det rett i klypa på Tottenham-keeper Gomes, men den brasilianske burvokteren fomlet det til, og ballen trillet til slutt inn bak ham.

Dermed måtte altså Tottenham ha scoret seks mål på 40 minutter for å avansere, og det gjør man ikke mot et lag som trenes av Jose Mourinho.

Trolig ble Tottenham snytt for minst én straffe i kampen, men man skal likevel være ihuga Tottenham-supporter for å hevde at det var dommeren som sendte Real Madrid til semifinale.

Ustoppelige Raul
Kampbildet i Gelsenkirchen lignet mye på kampbildet i London. Inter prøvde og prøvde, men stanget og stanget.

Og så var det i stedet Schalke som scoret. I siste spilleminutt av første omgang fant den tidligere Real Madrid-stjernen Raul (33) veien gjennom et vidåpent Inter-forsvar, og scoret sitt femte Champions League-mål for sesongen.

Fire minutter etter pause utlignet Thiago Motta for Inter, uten at det var nok til å redde spenningen.

Ni minutter før full tid sørget midtstopperen Benedikt Höwedes for 2-1 til Schalke etter nydelig samspill med nettopp Raul, og da kunne festen for alvor starte i Veltins-Arena.

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken