Gå til sidens hovedinnhold

- Hva er Bohinens motiv?

Uwe Rösler reagerer på TV 2-ekspertens utspill.

Det var under onsdagens sportssending på TV 2 at kanalens fotballekspert Lars Bohinen gikk langt i å antyde at Uwe Rösler har mye av skylda for at det har gått vel hardt for seg på Viking-treningene denne vinteren. To ganger etter at Rösler ga seg som trener har det vært spillere som har havnet i tottene på hverandre under Viking-treningene, og på onsdagens sportssending ble altså Rösler gjort til syndebukk.

Under innslaget om slåsskampen mellom Trond Erik Bertelsen og Martin Fillo sa Bohinen at han visste at «at Rösler likte å ha temperatur på treningene, og det kan være at det henger igjen noe etter det» som forklaring på at det har gått så hardt for seg under vinterens Viking-treninger.

- Aldri sett Bohinen på trening
I Stavanger sitter en undrende Rösler tilbake og lurer på hvor i alle dager dette kommer fra.

- Hva er motivet hans? spør den forhenværende Viking-sjefen overfor Nettavisen.

- Jeg så aldri Bohinen på noen av mine treninger i de tre årene jeg var i Viking, og jeg har aldri diskutert fotball med ham. Treningene mine var verken mer eller mindre temperamentsfulle enn andre klubbers, men personlig synes jeg det er positivt med en viss intensitet på treningene.

At det går varmt for seg er nemlig ikke uvanlig, verken på Vikings eller andres treninger, og da kan det også bikke over noen ganger.

- Det skjer i Rosenborg, det skjer i Vålerenga, det skjer i alle klubber.

- I Viking skjedde det før jeg kom dit, da (Peter) Ijeh og (Øyvind) Svenning fløy på hverandre, det skjedde mens jeg var der og det vil skje flere ganger senere også.

- Meget merkelig utspill
At Viking har, eller har hatt, noe større problem enn andre klubber, stiller Rösler seg undrende til.

- I Tippeligaen fikk vi bare et rødt kort i fjor, og det var en tvilsom utvisning av keeperen vår for hands helt på slutten av sesongen, minner Rösler om.

- Det er fire måneder siden jeg var trener i Viking, så jeg finner utspillet til Lars Bohinen meget merkelig, sier en oppgitt Uwe Rösler til Nettavisen.

Reklame

Nå: Gjør et kupp på alt du trenger til løpeturen

Kommentarer til denne saken