Gå til sidens hovedinnhold

Hva hadde du gjort med 102,6 millioner kroner?

Drømmen ble sann for en nordmann fredag, men hvordan ser din drøm ut?

- 102 millioner kroner? Det er bare ikke mulig - nå får jeg gåsehud!

Dette var reaksjonen fra mannen som 3.mai vant 102,6 millioner kroner på Eurojackpot. Han satte dermed klar ny rekord for utbetaling i pengespill i Norge.

Norsk Tipping fikk kontakt med vinneren lørdag formiddag. Han var på reise utenlands, men hadde likevel fått med seg at en telemarking hadde stukket av med en gigant-premie.

- Helt vanvittig – dette er jo ikke mulig! Nå får jeg gåsehud her, utbrøt vinneren da Norsk Tipping fikk kontakt med ham, sittende i en taxi.

Hva hadde du gjort?

Sammen med Norsk Tipping og Eurojackpot inviterer vi med bakgrunn i rekordpremien til en konkurranse. En konkurranse som kun varer i 24 timer. For å være med må du sende inn din besvarelse innen tirsdag 7. mai klokken 21.00.

Premien er det heller ingen ting å si på. Vi deler ut en premie til en mann og en premie til en kvinne: Solbriller fra Bvlgarli. Denne unike og limiterte solbrillekolleksjonen tar utgangspunkt Bvlgaris safirblomst fra 50-tallet. Det er laget en pilotinspirert serie for herrer og en mer rampete 50/60-tallsinspirert serie for damer. De samme solbrillene som er en av de mange tilleggspremiene du kan vinne i spillet.

Førstkommende fredag kan du også vinne en drømmetur til Tour de France, litografi fra Vebjørn Sand og klokker fra Tag Heuer.

For å være med i kampen om solbrillene må du sende oss en e-post med svar på følgende spørsmål:

Hvis du fikk 102,6 millioner kroner og hadde 24 timer på å bruke dem opp. Hva hadde du gjort?

Noen regler er det for besvarelsen: Du kan ikke gi bort pengene, investere dem eller - ikke at vi tror at du ville gjort det - kastet dem. Vi deler altså ut to premier, og du må besvare innen 24 timer. Senest tirsdag 7.mai klokken 21.00.

Svaret sender du til konkurranse@nettavisen.no

Her kan du få litt inspirasjon:

HTML EMBED

Du kan levere din Eurojackpot-kupong her.

PS! Onsdag 8.mai kan du sette ny rekord i pengeutbetaling i Norge. Potten i Viking Lotto er nemlig på 211 millioner kroner. Her kan du levere Viking Lotto.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien

Kommentarer til denne saken