(SIDE2): Da dronningen blant annet møtte Kong George Tupou V fra Tonga tirsdag kunne man se et enormt blåmerke bak i nakken på den 81 år gamle dronningen av England.

Det grønn-gule merke ser ut som det er et resultat av en skade hun fikk sist uke, skriver Daily Mail.

Talspersoner for kongehuset avfeide blåmerke som et resultat av et lett fall, men det enorme blåmerket vitnet om at det må ha vært smertefullt.

Usikker helsetilstand
Nå svirrer igjen ryktene omkring hennes helsetilstand.

I fjor ble hun nødt til å avlyse en rekke engasjementer etter at hun strakk en muskel i ryggen. Hun hadde også problemer med et øye som plaget henne i mange uker.

I tillegg ble hun avfotografert med et plaster på hånden, som ledet til spekulasjoner om hvorvidt hun hadde fått intravenøs medisin eller at det ble tatt blodprøver.

Fullt program
Men dronningen selv virket oppegående og lot seg ikke merke av noe som helst. Hun delte blant annet ut julegaver til 700 ansatte ved Buckingham Palace i tre timer.

Hun har i tillegg akkurat besøkt Uganda og har fortsatt et fullt representasjonsprogram og er booket til en rekke jobber neste år.

- Hun er sprek som en gyngehest. Hun har fått et lite blåmerke, men det er ikke noe å bry seg om. Hun har hatt et fullt program i dag i tillegg til å dele ut julegaver og hilse på kongen av Tonga, sa hennes talsmann til pressen.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!