Gå til sidens hovedinnhold

Hva med å gi en milliard for denne karen?

For akkurat nå skinner Alexandre Pato sterkere enn alle stjernene i AC Milan.

AC Milan - Fiorentina 1-0:

Milan måtte vinne hjemme mot Fiorentina lørdag, dersom de skal ha mulighet til å holde følge med Inter på toppen av tabellen og samtidig øke avstanden til laget fra Firenze.

Og med Ronaldinho, Andrei Sjevsjenko og Filippo Inzaghi på benken skulle en tro at de spillerne som faktisk fikk starte kampen skulle rekke til seier mot Fiorentina.

Men nok en gang var det verken David Beckham, Clarence Seedorf , Kaka’ eller Andrea Pirlo som skulle avgjøre kampen for Milan.

For mens Kaka’ har hodet fullt av tanker om hvorvidt han vil til Manchester City, er det greit at Milan har en annen brasilianer som virkelig er i form for tiden.

Forrige helg var alles øyne på David Beckhams Serie-A-debut. Da var det 19-åringen Alexandre Pato som stjal showet med to mål.

Lørdag var det samarbeidet mellom blant andre Pato og Beckham som sørget for kampens eneste mål. David Beckham jobbet knallhardt utenfor Fiorentinas felt, vant ballen. Den havnet hos Marek Jankulovski, som slo gjennom Pato på én berøring. Den unge brasilianeren var iskald og dunket ballen i hjørnet. Da var det kun spilt syv minutter, men det skulle bli det eneste målet i kampen.

Deretter var Fiorentina fullt med på notene, men de klarte aldri å overliste Christian Abbiati i Milan-målet. Dermed ebbet kampen ut med 1-0-seier til Milan og tre viktige poeng.

Og Alexandre Pato fortsetter å imponere. Lørdagens mål var hans sjette mål på fire kamper. Kanskje Manchester City skal vurdere å legge inn et bud på én milliard også på han.

Bare sånn i tilfelle Kaka sier nei.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien

Kommentarer til denne saken