Gå til sidens hovedinnhold

Hva sier du her, Balotelli?

Superspissen ble rasende da den norske dommeren viste ham ut.

TSJEKKIA - ITALIA 0-0:

Det går sjelden lenge mellom hver gang Mario Balotelli havner i trøbbel. Milan-spissen har rett og slett en egen evne til å skape overskrifter.

Under tiden i Manchester City var han en favoritt hos tabloidavisene, og både fyrverkeri, dameproblemer og kreative T-skjorter ble forsidemateriale.

Og under landskampen mellom Italia og Tsjekkia fredag kveld kom Balotelli i fokus igjen. Denne gangen klarte ikke italieneren å holde hodet kaldt.

Rasende
Måljegeren fikk sitt første gule kort i kampen etter 69 minutter, og burde selv sagt tatt hintet om å roe seg.

Det skulle imidlertid kun gå tre minutter før Balotelli igjen gikk hardt inn mot en motstander, og dermed så dommer Svein Oddvar Moen seg nødt til å sende spissen av banen.

Som bildet over viser, ser det ut til at Balotelli mislikte avgjørelsen sterkt. Det rasende fjeset mer enn antyder at fjerdedommer Svein-Erik Edvartsen måtte tåle noen kraftige gloser fra det omdiskuterte vidunderbarnet.

Kan ikke snakke
Nettavisen har ikke lyktes i å få en kommentar fra verken fjerdedommer Edvartsen eller hoveddommer Moen, som henviser til et strengt FIFA- og UEFA-reglement som ikke tillater dommerne å snakke med pressen etter kamp.

- Jeg skulle gjerne snakket med deg, men det kan jeg ikke, sier Svein Erik Moen.

Dette ble for øvrig den mest dramatiske situasjonen på Stadion Letna fredag kveld. Selve oppgjøret endte nemlig med 0-0.

Det betyr at Italia fortsatt topper sin VM-kvalifiseringsgruppe med 14 poeng fra seks kamper. Tsjekkia står nå med ni poeng og er nummer tre i gruppen.

Bulgaria står med ti poeng og er nummer to. I samme gruppe spilte Armenia og Malta 0-1 fredag. Tidligere Lillestrøm-spiller Michael Mifsund ble matchvinner for Malta.

Se situasjonen som fikk balotelli utvist her:

HTML EMBED

MER FRA NETTAVISEN:

Reklame

NÅ: Knalltilbud på de superpopulære sekkestolene

Kommentarer til denne saken