Gå til sidens hovedinnhold

Hvilken målfest!

Det ble pinlige mange baklengs for Sunderland da de gjestet Stamford Bridge.

CHELSEA - SUNDERLAND 7-2:

3-0 viste resultattavla før det var spilt 23 minutter på Stamford Bridge lørdag. Sunderland kunne ikke være annet enn tilskuere til blåtrøyene som gjorde akkurat det de følte for på den grønne matta.

Sjelden har man sett hjemmelaget herje så mye under Carlo Ancelottis ledelse. Chelsea overkjørte stakkarslige gjester etter alle fotballkunstenes regler, og Sunderland hadde mer eller mindre resignert stort sett siden det første sparket på ballen.

- Vår beste prestasjon
- Vi har akkurat gjort vår kanskje beste prestasjon for sesongen, sier en storfornøyd Ancelotti etter kampen, ifølge BBC.

- Det er slik vi må fortsette å spille herfra og ut sesongen, legger han til.

Chelsea-manageren tok ut både John Terry og Ashley Cole ved pause, uten at blåtrøyenes supportere trenger å bekymre seg av den grunn.

- John hadde problemer med ryggen, mens Ashley fikk kjenne det i ankelen. Men det var kun for ikke å ta noen sjanser, forklarer Ancelotti.

Målfest
Kampen på Stamford Bridge inneholdt flere vakre scoringer. Nicolas Anelka avsluttet et vakkert Chelsea-angrep etter åtte minutters spill, før Florent Malouda avsluttet et herlig enmannsraid med å banke ballen i nota med høyrebeinet drøye ti minutter senere.

Så var det duket for en frekk Ashley Cole-scoring i det 22. minutt, og Frank Lampard satte inn den første omgangens siste mål når klokka hadde tikket litt over halvtimen.

Imponerte stort
Rett etter pause økte Michael Ballack ledelsen til 5-0, før Boudewijn Zenden ga Sunderland litt plaster på såret med sin scoring et par minutter senere.

Anelka satte inn Chelseas sjette, mens Lampard også noterte seg for sitt andre mål på overtid. Darren Bent fastsatte sluttresultatet til pinlige 7-2 i Chelseas favør.

En voldsomt imponerende forestilling av Chelsea, og i tillegg kan de glede seg over at det var fem forskjellige målscorere i Didier Drogbas fravær.

Ancelotti kan konstatere at hans mannskap seiler videre som den heteste gullkandidaten i Premier League. Og det uten stjerner som Drogba, Deco, Salomon Kalou, Michael Essien, John Obi Mikel og Jose Bosingwa.

Øvrige resultater i Premier League, lørdag:
Stoke - Liverpool 1-1
Manchester United - Burnley 3-0
Tottenham - Hull 0-0
Wolverhampton - Wigan 0-2
Everton - Manchester City 2-0

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Reklame

NÅ: Enormt salg på alt du trenger til løping

Kommentarer til denne saken