Gå til sidens hovedinnhold

Hvorfor kjøpe dyre PC-spill?

Det er langt billigere å abonnere på kvalitetsspill.

PC- og konsollspill er en stor utgiftspost i mange familiers økonomi. Nye PC-spill koster som regel rundt 500 kroner, og ofte blir barna lei av spillene etter en tid.

Nettavisen har inngått en avtale med den store «games on demand»-aktøren SoIP Games som gjør at du kan spille kvalitets-PC-spill til en langt rimeligere penge.

Du abonnerer på spillene og kan spille alle spillene i de ulike pakketilbudene så ofte og mye du vil.

Sjekk spillene og tegn abonnement her!

Kun 99,- i måneden
Den billigste varianten, Familiepakken , koster bare 99 kroner i måneden. Da får du og familien din tilgang til 171 spill. Over 100 av spillene egner seg best for barn.

Magnumpakken inneholder 293 spill og koster kun 119 kroner i måneden. Her får du alt i Familiepakken samt 40-50 ekstra spill.

Premiumpakken gir deg tilgang til hele 354 spill for 189 kroner i måneden. Her får du hele vårt spillbibliotek, som garantert vil gi deg mange timer med moro. Premium blir oppdatert hver måned med våre nyeste spill.

Les mer om SoIP Games on Demand her:
Mange og varierte spill!
Ubegrenset adgang til en omfattende spillkatalog til en uslåelig pris. Alle typer spill, og om du ikke liker et spill, last ned et nytt!

Trygg PC og trygge barn!
PC-en din vil ikke bli infisert av virus eller spyware gjennom våre spill. Vi bruker det beste innen kryptering og anti-virus for å holde deg sikker!

Egne barnekontoer gir deg muligheten til å begrense hva barna får spille og vi har en trygg barneverden med mange norske spill for de minste.

Få spillene fort!
Last ned på maksfarten til ditt bredbånd og vår streamingteknologi gjør at du kan spille før hele spillet er lastet ned.

Alle spillene er fullversjon og blir lastet ned til din harddisk. Om spillene trenger oppdateringer så gjør vi det for deg!

Spill hvor du vil, når du vil!
Du kan laste ned spillene til så mange PC-er du vil. Du kan spille på to PC-er samtidig med en konto. Spill hvor som helst og når som helst; hjemme, på jobb, på ferie – har du tilgang til PC og internett, så er det bare å spille!

Sjekk spillene og tegn abonnement her!