PARIS/OSLO (Nettavisen): I Facebook-innlegget tar libanesisike Hassand Jalloul et oppgjør med at nettstedet etter Paris-terroren tilbyr folk å endre profilbildet for å støtte Frankrike, ved å legge det franske flagget som et filter over eget bilde.

- Unnskyld meg Facebook, men hvorfor skal jeg endre mitt profilbilde for å støtte Frankrike og folket i Paris? Hvorfor i helvete skulle jeg gjøre det? Jeg synes faktisk det er veldig fornærmende at du har det alternativet for meg. Hvor var det libanesiske flagget da terrorister angrep Beirut for to dager siden? Hvor var det syriske flagget hele tiden? skriver Jalloul på Facebook.

Svært mange har byttet

Svært mange har i løpet av helgen byttet profilbilde på Facebook for å støtte franskmennene etter terrorangrepet, der 129 mennesker ble drept.

Innlegget var søndag formiddag ved 12-tiden delt av 18.200 personer, og over 19.000 personer har trykket «liker» på statusoppdateringen.

- Hvor var det armeniske flagget på 100-årsjubileet for det armenske folkemordet? Jeg vet det er en tragedie, men det skjer over alt, skriver han.

Flere selvmordsbombere utsløste bombene med få minutters mellomrom i Beirut torsdag, utenfor en sjiamuslimsk moské og inne i et bakeri.

43 personer ble drept

Eksplosjonene inntraff på ettermiddagen mens gatene var fulle av mennesker. Totalt 43 mennesker ble drept og 239 ble skadet, og angrepet regnes som ett av de alvorligste som har rammet Libanon.

SE VIDEO: Her starter terroristene skytingen
Les også: Den første terroristen identifisert