Gå til sidens hovedinnhold

Hypo banket Nordstrand

Nordstrand hang godt med i 45 minutter av champions league kampen hjemme mot Hypo Niederösterreich, men så tok kreftene slutt.

Nordstrand gikk offensivt ut i første omgangen, og var spesielt gode i forsvar. Anført av en opplagt Heidi Tjugum i Nordstrand buret var hjemmelaget på høyden med Hypo. Ved pause stod det 11-11.

Nordstrand fortsatte det gode spillet også i andre omgang, men luften gikk ut av laget da de fikk kaptein Unni Nyhamar Hinkel utvist. Gjestene utnyttet dette til fulle, og fikk et forsprang på 4 mål. Dette klarte ikke hjemmelaget å ta igjen. Hypo malte i stykker hjemmelaget, og puttet på flere mål det siste kvarteret.

- Vi er gode i 45 minutter, men så er det slutt. Mangel på ork og kvalitet førte til at vi ikke klarte å fullføre kampen i samme stil. Mot slutten så fikk alle spille, også spillere som ikke har spilt i eliteserien, og da blir det tøft når man møter et lag som Hypo som har landslagsspillere på enhver plass, forteller Nordstrand-trener Ivica Rimanic.

Hypo Niederösterreich vant til slutt 31-22 foran 447 tilskuere i Apalløkkahallen. Iva Zamorska og Raja Toumi ble Nordstrands toppscorere med henholdsvis 7 og 5 mål.

- Heidi Tjugum er tilbake igjen og gjør en veldig god kamp. Randi Gustad er forsvarsmessig meget bra. Offensivt så syntes jeg de sentrale spillerne våre ikke leverer helt, fortsetter Rimanic.

Dette var Nordstrands andre strake tap i Champions League, og laget ligger på bunnen i gruppe A. Neste søndag så skal laget møte danske Viborg, også den kampen går på hjemmebane.

- Jeg tror ikke vi har sjanse til å gå videre, når vi taper på hjemmebane, avslutter Nordstrand-treneren.

Reklame

Enormt salg på alt du trenger til løping

Kommentarer til denne saken