Hvis Larvik Håndballklubbs trener Ole Gustav Gjekstad får det som han vil, kommer samboerne Anja Edin og Gro Hammerseng begge til å spille i Larvik-drakt neste år. Gjekstad bekrefter nemlig overfor ØP at Edin er en spiller han kan tenke seg.

- Ja, hun er aktuell for oss. Hun er en god håndballspiller og er et av navnene vi har på blokka, sier han til Østlandsposten.

Hammerseng og Edin er for tiden bosatte på Gjøvik, der førstnevnte har sin familie. Hammerseng, som har termin i februar, er i forhandlinger med Larvik om ny kontrakt. Hvis samboer Edin også tilbys kontrakt av Gjekstad, vil det trolig være enklere for henne å takke ja til nye sesonger i Vestfold-klubben.

- Jeg tenker på dette så og si hver dag. Prosessen er absolutt godt i gang, men jeg kan dessverre ikke svare på når jeg er klar til å ta en avgjørelse, skriver Hammerseng i en SMS til ØP.

Allikevel ligger en avklaring trolig ikke så veldig langt unna i tid. Gjekstad forteller nemlig at både klubben og Hammerseng har en grei forståelse av at man bør ha en avklaring i løpet av denne måneden.

- Det handler om å vite hva vi har å forholde seg til når det gjelder neste sesong. Og å få tid på seg til å hente inn eventuelle erstattere, sier Gjekstad, og forteller at det finnes flere navn på blokka hans.

- Vi har en prioritert rekkefølge, men jeg vil ikke si hvor Anja Edin står hen i den prioriteringen, sier han.

Anja Edin skriver i en SMS til ØP at hun foreløpig ikke har noen svar på spørsmål vedrørende Larviks interesse. Samtidig er hun i forhandlinger med sin egen klubb Storhamar om en forlengelse av kontrakten som utgår etter denne sesongen.

- Vi håper på en avklaring i løpet av kort tid. At Anja er interessant for andre klubber må vi bare regne med siden hun har utgående kontrakt, sier Storhamars daglige leder Erik Stensrud, som selv har et håp om å kapre Gro Hammerseng og dermed ha de kommende foreldrene i egne rekker neste sesong.

- Vi har ikke vært i kontakt med Hammerseng ennå, men vil på et tidspunkt sette oss ned med henne. Vi må bare ha det økonomiske på plass først. Jeg har inntrykk av at Anja trives veldig godt hos oss, så jeg tror absolutt det er mulig å få til en avtale med dem begge, avslutter han.

Denne saken er hentet fra Østlandsposten.