Gå til sidens hovedinnhold

Idrettshall i Troms brant ned

Balsfjordhallen med idrettshall, samfunnshus og klubbhus brant sent søndag kveld ned på Storsteinnes i Troms.

Brannen startet ved 21.30-tiden, og politiet ble varslet klokken 21.50. En halvtime senere begynte tak og vegger å falle sammen, opplyser vitner på stedet til Nordlys.no.

Les også: - Katastrofe for bygda

- Opplysninger fra stedet tyder på at det ikke er folk i bygget, er alt operasjonssentralen i Troms politidistrikt kunne opplyse ved 22-tiden.

Brannvesenet i Troms bekrefter overfor nettutgaven til Nordlys at det ikke skal ha vært folk inne i bygningen under brannen.

Balsfjordhallen på Moan på Storsteinnes huser både idrettshall, samfunnshus og klubbhus.

Måtte evakueres
Røyk og gass fra brannen gjør at naboene i boligfeltet rundt hallen måtte evakueres.

- Det er et tett bebygd område. Jeg vet ikke hvor mange som bor der, kanskje rundt 100 mennesker, og vi vil fortløpende vurdere om de skal overnatte i rådhuset, sier Balsfjord-ordfører Gunda Johansen

Les også: Nå raser bygget sammen

- Katastrofe for bygda
- Brannen som søndag kveld og natt herjet i Balsfjordhallen med tilhørende klubbhus og samfunnshus lammer idretts- og kulturlivet på Storsteinnes, sier Ramona Skogli, som er leder for fotballgruppa i Storsteinnes Il og også leder drifta av klubbhuset som gikk tapt i brannen.

- Dette er en katastrofe for oss alle. Det er helt uvirkelig, sier Skogli til Nordlys.no.

Idrettslaget har over 500 medlemmer, og kapasiteten i den nedbrente hallen har vært sprengt. Skogli anslår at rundt 250 barn står uten treningssted etter tragedien.

Reklame

Denne strømavtalen har vært klart billigst i hele 2021

Kommentarer til denne saken