Gå til sidens hovedinnhold

IFK Göteborg med vaklende borteform

Söta bror varter opp med gode spill på dagens meny.

Sportspills meny torsdag:
V4 Visby: Teten gull verdt
V5 Momarken: To hester gjør opp
V65 Øvrevoll: Jackpot på Øvrevoll

langoddsen i dag finner vi blant annet Confederations Cup, Allsvenskan, Superettan, norsk 3. divisjon, svensk 2. divisjon og NBA playoffs.

Les Sportspill på mobilen!

Dagens langskudd
187. IFK Norrköping - IFK Göteborg H 2.75
Norrköping ligger på 9.plass med 4-3-5 og 15 poeng. Spilte 2-2 mot Kalmar på mandag, et resultat trener Janne Anderson ikke var fornøyd med. Spillemessig så det i det minste bra ut og Andersson melder at formen et stigende. Står med 3-0-3 hjemme: slått Åtvidberg (6.), Häcken (10.) og Gefle (12.), tapt for Helsingborg (1.), Elfsborg (2.) og AIK (8.). Det er forventet at Norrköping kommer til å starte med høyt tempo og forsøke å trykke Göteborg tilbake. Bortelaget har sentrale fravær i forsvaret, og Pekings offensive trykk kan fort skape problemer for en nykomponert backlinje. Bobbie Friberg da Cruz (f), James Frempong (m) och Rawez Lawan (m) er ute med skader. Marcus Falk Olander (m) soner for rødt kort.

IFK Göteborg henger med i toppen og ligger på 3.plass, men formen har vært dalende. Spilte hjemme mot Djurgården på mandag, kampen endte 0-0 og Göteborg skapte svært få målsjanser. Men assistenttrener Magnus Edlund var i hvert fall positiv over at de holdt nullen. Laget har ikke imponert på bortebane i det siste: tapte for Öster (11.) og AIK (8.), mens det ble ett poeng mot Gëfle (12.) i Gävle. Göteborg mangler sitt faste stopperpar Mattis Bjärsmyr og Kjetil Wæhler, og selv om laget holdt nullen i forrige kamp, svekker duoens fravær laget betydelig.

Norrköping melder at de vil være offensive i dagens kamp, og vi tror de har gode muligheter for uttelling mot Gøteborg som har sentrale fravær i forsvaret. Hjemmeseier til 2.75 blir dagens langskudd.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens avslag
Spania - Tahiti H 1.01
Spania slår Tahiti, spørsmålet er bare med hvor mange mål. Men til 1.01 i odds må man tømme sparekontoen for å få en betydelig tilbakebetaling. Vi velger å beholde pengene i banken.

Dagens spill
164. Mjällby – Kalmar

Mjällby startet sesongen meget overbevisende med tre seiere på rad, og er det eneste laget som har slått serieleder Helsingborg. Dabbet noe av i det siste med 3-1-3 på de syv siste, men har 4-1-1 hjemme på Stadsvallen. Skal nevnes at de fire seierne er mot de fire dårligst plasserte lagene, ellers spilt ble uavgjort mot Malmö (3.), og tapet kom i seriepremieren ovenfor Norrköping (8.). Spiller offensivt orientert fotball med høyt press, noe som har gitt resultater i målprotokollen; laget har notert 23 scoringer og kun Helsingborg har flere. Men stilen kan slå begge veier, 16 baklengs er klart flest blant topp syv lagene. Hentet rutinerte Kristian Haynes fra Trelleborg før sesongen, midtbanespilleren har vært en vellykket signering med syv scoringer. Ligger for øyeblikket på 5.plass, og skal ha gode muligheter til å forbedre fjorårets 12.plass. Stiller med skadefritt mannskap.

Kalmar ligger to plasser bak Mjällby med to poeng mindre og én kamp mer spilt. Er ubeseiret hjemme (2-4-0), mens tallene borte er 2-1-3: slått Halmstad (16.) og Syrianska (14.), delt poeng med Gefle (13.), tapt for Djurgården (12.), Göteborg (3.) og Malmö (4.). Mistet sin toppscorer Abiola Dauda til serbisk liga etter fjorårets suksess, og brassene Romário og Mael som ble hentet for styrke de offensive kreftene, har så langt kun bidratt med to mål. Spilte 2-2 hjemme mot Norrköping (9.) på mandag, og KFF bør være takknemlig for det ene poenget de fikk med seg. Laget jobber ut ifra sitt 4-2-3-1 system med en pasningsorientert spillestil, som de har fått mye skryt for, men synes å ha problemer mot lag med samme stil. Raske pasninger og høyt trykk har vist seg å være en effektiv taktikk mot KFF. Laget sliter fremdeles med skadebekymringer; til dagens match mangler spillere som Jørgen Skjelvik (f), Erik Israelsson (m) og Robert Eriksson (m). Samtlige spilte fast i fjor men har vært skadeplaget i årets sesong. Gutu (m) er disponibel etter landslagsspill for Zimbabwe.

Lagene følger hverandre tett på tabellen, men Mjällby har vanligvis et godt tak på Kalmar, som de har slått i de fire siste oppgjørene. Vi tror hjemmelaget pynter på statistikken i dagens kamp.

164. Mjällby - Kalmar 2.20 2.95 2.80

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/MestSpilte.swf','popular','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=favorites','Nettavisen_Oddsen2.0');

Kommentarer til denne saken