Gå til sidens hovedinnhold

Ikke enig med Aalborg

Kjetil Wæhler avviser rapportene i danske medier om at han er enig med AaB om en kontraktsforlengelse.

Oslo (ANB): Det var den danske allmennkringkasteren DR som torsdag meldte at Wæhler skulle ha kommet til enighet om en forlengelse av sin nåværende avtale.

Hovedpersonen avviser imidlertid at så er tilfellet.

Status quo
– Vi står fortsatt på samme sted som vi gjorde før ferien. Det jeg har sagt til noen journalister, er at alle må forvente å gå ned i lønn når en ny avtale skal på plass, sier Wæhler til nordjyske.dk – og tilføyer:

– Det er ikke noe nytt rundt min situasjon. Akkurat nå har jeg et halvt år igjen av kontrakten, og sånn er det.

Wæhler vil ikke love at han helt sikkert blir i Aalborg. Samtidig betyr ikke nødvendigvis en lønnsreduksjon at han forsvinner.

– Pengene er ikke så viktig som de har vært tidligere. Men jeg vil ikke bli i AaB for enhver pris, og jeg holder alle muligheter åpne. AaB må først se hva de har økonomi til, og hva de vil satse på. Så kan vi begynne å snakke.

Gjerne fem år til
Wæhler har tidligere sagt at han kan tenke seg å spille fotball så lenge som fem år til. Og sportslig sett holder 35-åringen fortsatt mål i massevis.

Nylig ble han kåret til høstens beste spiller i Aalborg av nordjyske.dk. Lokalavisens reportere deler ut karakterer til lagets spillere etter hver kamp – på en skala fra én til seks.

Wæhlers snitt etter sesongens 19 første kamper er på 3,80 – klart best av samtlige AaB’ere.

– Det overrasker meg ikke at Wæhler ligger på toppen. Han er alltid veldig stabil i sine prestasjoner. Det betyr ikke at han alltid er den beste i den enkelte kampen, men i det lange løp vet man alltid hvor man har ham, sier sportsdirektør Lynge Jakobsen. (ANB)

Reklame

Slik gjør du bålpannen om til en pizzaovn

Kommentarer til denne saken