Søndag gikk Rosenborg på en smell i toppmøtet med Molde.

Rivalen fra Romsdal vant med 2-0 på Lerkendal og framsto på alle måter som en gullkandidat i Tippeligaen. Det gjorde ikke Per Joar Hansens Rosenborg.

Trønderne var tippet helt i toppen før denne sesongen, men RBK har så langt i år ikke sett ut som noe topplag. På sju kamper har det blitt 12 poeng.

Stefan Strandberg var blant dem som var svært misfornøyd etter kampen.

Han kommer blant annet med et stikk til trener Hansen, overfor Adressa.

- Hvordan vi spiller er det ikke jeg som bestemmer og hva jeg mener, holder jeg for meg selv. Men det jeg kan si, er at det er lett å se hva Molde prøver å få til, i hvert fall, og hva de trener på hver dag. De har et system som fungerer veldig godt og all ære til dem for den fotballen de spiller i dag.

På spørsmål om det er like lett å se hva RBK prøver på, svarer han:

- Nei, i dag er det ikke det.

I samme intervju sier Strandberg at måten Rosenborg framstår spillemessig gjør vondt og at det er dette som var det verste med smellen mot de blå.

Lokalavisen skriver videre at det totalt sett var en kritisk og molefonken gjeng med Rosenborg-spillere som møtte pressen etter tapet mot Molde søndag.

Strandberg går også langt i å slakte spillernes innsats og mener trønderne leverte en «katastrofalt» dårlig kamp på Lerkendal mot rivalen.

Han påpeker at backrekken som startet møtet med Molde ikke er den samme som var bunnsolid sist sesong. Sykdom på Tore Reginiussen førte til at Mikael Dorsin måtte gå inn på stopperplass, mens Tobias Mikkelsen spilte back.