Gå til sidens hovedinnhold

- Ikke lov å bremse

Amerikanerne har ikke lov til å bremse når de kjører rundt i Irak. Derfor dytter de bort alle biler som kommer i veien. Se den utrolige videoen her.

Hadde noen kjørt slik hjemme i USA, ville de mistet førerkortet og fått en klekkelig bot. Men for amerikanske soldater i Irak gjelder helt andre regler.

Av frykt for selvmordsbombere, har ikke soldatene lov til å bremse eller stoppe bilen når de kjører rundt i det krigsherjede landet. Derfor dytter de bort alle biler som kommer i deres vei.

Se den utrolige videoen her:

HTML EMBED

På nettstedet Break.com ser du bilen med amerikanerne krasje inn i den ene bilen etter den andre bakfra, der den kjører gjennom tettbebygd strøk i Irak.

I løpet av få sekunder har bilen effektivt dyttet bort fire biler foran seg i kjørefeltet - den siste bilen får tydelig store skader bak.

Hva synes du om at amerikanerne er hevet over trafikkreglene i Irak? Si din mening under.

Heller ikke bussen på videoen får kjøre i fred. Fordi den kjører saktere enn den amerikanske bilen, blir også den påkjørt bakfra. Bussen hiver seg inn i en ledig lomme langs veien, slik at den amerikanske bilen får fortsette på sin ferd.

Når det blir kø foran den amerikanske bilen, krysser den bare midtrabatten og kjører videre i motsatt kjørebane.

En rekke biler krasjer inn i hverandre idet de svinger unna for den møtende amerikanske bilen.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis

Kommentarer til denne saken