Gå til sidens hovedinnhold

- Ikke med vilje

Trond Sollied avviser at Ieroklis Stoltidis skadet Per Ciljan Skjelbred med vilje. - Synd at gutten brakk beinet, men sånt skjer dessverre i fotball, sier Olympiakos-treneren.

LERKENDAL (TV 2 Nettavisen): - Det er bare tull å påstå at Stoltidis skadet Per Ciljan Skjelbred med vilje. Det var en knallhard takling som kvalifiserte til gult kort. Synd at gutten brakk beinet, men sånt skjer dessverre i fotball.

Det sier Olympiakos-trener Trond Sollied. Han avviser kontant påstandene om at grekeren bevisst gikk inn for å sette trøndernes stortalent ut av spill.

- Jeg satt like ved og så det som skjedde på nært hold. Det var et uhell, verken mer eller mindre, sier Sollied.

Rødt kort ødela
Han mener forstå-seg-påerne nå må passe seg for å blåse opp saken.

- Det er selvfølgelig fryktelig leit at en så talentfull spiller som Per Ciljan Skjelbred blir alvorlig skadet. Men å påstå at vår mann hadde til hensikt å sette ham ut av spill på denne måten, er i drøyeste laget, sier Sollied, som karakteriserer seg selv som en svært skuffet fotballtrener etter oppgjøret på gamle tomter i Trondheim.

- Vi hadde god kontroll på kampen da den fatale straffesituasjonen oppsto drøye fem minutter før slutt. Den hendelsen og det påfølgende rødkortet ødela kampen for oss. Vi hadde en strategi for sluttspurten, som vi måtte snu opp ned på. Dermed kom vi på hælene og ble hardt og brutalt straffet. Surt, sier Olympiakos-treneren, som nå må erkjenne at drømmen om Europa definitivt ble lagt i grus på Lerkendal.

Bittert
- Det er utrolig bittert, spesielt når vi mister seieren helt på tampen av kampen. Mer vil jeg egentlig ikke si om det. Har smertelig erfart at man ikke skal trekke alt for bombastiske konklusjoner når man er i ulage emosjonelt. Vi får lære av de feilene vi har gjort i høst og komme sterkere tilbake neste år, slår han fast.

Med eller uten Sollied ved roret. Det er nemlig en kjensgjerning at han sitter løst i sjefsstolen hos det greske topplaget etter Champions Leauge-fadesen.

- Som sagt, dette er ikke tidspunktet for å trekke konklusjoner, sier han om sin egen framtid i Hellas.

Reklame

Halv pris hos Ferner Jacobsen