Gå til sidens hovedinnhold

Ikke mer bonus til Nordlie nå

Tom Nordlie har karakterisert sine to første seriekamper med Sandnes Ulf som bonuskamper. Søndag er det slutt på bonusen når Lillestrøm kommer på besøk.

Sportspills meny søndag:
Oddstips 2: Hønefoss som natt og dag
Tippekupongen: Flere knallspennende skrellobjekter
Dagens langskudd: Kan Bradley utrette mirakler?
V64 Jägersro galopp: Ny norsk storeslem
V65 Sørlandet: Høitomt brenner ikke i kveld
V4/V5 Hagmyren: Persson dominerer

Søndagens langoddsprogram bærer preg av at fotball-Europa er i ferd med å våkne til liv og det soleklare høydepunktet er naturligvis Charity Shield-kampen mellom Manchester City og Arsenal. Ellers preges naturligvis programmet av kamper fra Tippeligaen og 1. divisjon her hjemme.

Dagens singel 1
Sandnes Ulf - Lillestrøm, H 2,55

HTML EMBED

Dagens singel 1

Sandnes Ulf - Lillestrøm H
HTML EMBED

De nyansatte Sandnes Ulf-treneren Tom Nordli har røket på tap i sine to første seriekamper som Ulf-trener, men motstanden har vært tøff i topplagene Strømsgodset og Odd. Måtte tåle 1-3 tap i debuten hjemme mot Godset for fjorten dager og var nest best i alt i bortemøtet mot Odd sist helg, selv om laget tok ledelsen 1-0 (tapte tilslutt 1-3).

Tom Nordli har vært helt klar på at begge disse kampene har vært "bonuskamper" og at at han ikke har forventet poeng i de to. Søndag er det opp til bevis for Nordli, når Lillestrøm kommer på besøk. Sandnes Ulf har signert både Randall Brenes og Hannes Sigurdsson den siste uken og det jobbes med å få begge spilleklare til søndagens kamp.

2-3-4 er hjemmetallene for Sandnes Ulf som har tatt ni av sine ti poeng hjemme i Sandnes. Opp til Bodø/Glimt på playoff er det åtte poeng når tolv serierunder gjenstår og Sandnes har et ålreit kampprogram igjen all den tid laget ikke skal møte noen av topp tre-lagene i sluttfasen. men oppgaven er mer enn vrien og den må starte med tre poeng i denne kampen.

Lillestrøm var både gode og heldige som slo Brann 4-3 hjemme på Åråsen sist fredag. To dødballmål sendte LSK i ledelsen i den kampen før Brann snudde til 2-3. En utvisning av Brann-spiller Daniel Mojsov sendte LSK tilbake i den kampen, men laget imponerte likevel ikke nevneverdig og fikk godt betalt.

Ole Kristian Langås er usikker med lyskeproblemer for hjemmelaget, mens Lillestrøm fortsatt må unnvære Frode Kippe.

Norsk Tipping og bookmakerne holder Lillestrøm som favoritt, og det er kanskje forståelig. Men i vår verden burde Sandnes Ulf hatt favorittstempelet og da er 2,55 på hjemmeseieren et soleklart alternativ og klart spillbart.

Kommentarer til denne saken