Gå til sidens hovedinnhold

Ikke norsk fotball på betal-TV

Norsk fotball satser på nett-TV, og fem av kampene skal hver runde vises kun på internett.

Oslo (ANB): Det fremgår av en pressemelding Norsk Toppfotball sendte ut tirsdag kveld.

– Modell for fremtiden
Allerede i sommer ble det klart at NRK skal sende lørdagskampen, TV 2 søndagskampen og TV 2 Zebra mandagskampen. Men de øvrige kampene var ikke avklart. Nå er det derimot klart at fem av kampene hver runde kun skal vises på nett-TV – i tillegg til at Lyse/Altibox/Altibox formidler alle kampene i Tippeligaen, samt landskamper, toppserien for kvinner, Adeccoligaen og cupen til Altibox-kundene via IP-TV.

– Vi har laget en modell for fremtiden, som skal gi et bedre tilbud til flere mennesker, og en sterkere økonomisk plattform for norsk fotball, sier administrerende direktør i Norsk Toppfotball Niels Røine.

Har du det som trengs for å vinne serien? Prøv ManagerLeague!

– Bevisst satsing
De fem kampene som hver runde sendes på nett, blir sendt av TV2 Sumo, VG Nett, nettavisene i Media Norge-samarbeidet (aftenposten.no, bt.no, aftenbladet.no og fvn.no) og Polariskonsernets adressa.no og htg-avisene i Nord-Norge.

– At fem av kampene fra hver runde nå sendes kun på nett og bredbånds-TV er en bevisst satsing og strategi fra Fotball Medias side. Nettet og bredbånds-TV er spennende plattformer, som når svært mange brukere, sier Røine.

– Vi har knyttet til oss noen av de sterkeste merkevarene og redaksjonelle miljøene gjennom avtaler med blant andre TV2 (Sumo), VG Multimedia, Media Norge og Lyse/Altibox, og vi ser dette som fremtidens løsning. Norsk fotball vil med denne satsingen være langt fremme i utviklingen av fotball som produkt på nye medieplattformer, sier Niels Røine. (ANB)

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Reklame

Her får du munnbind levert helt hjem

Kommentarer til denne saken