Alberto Aquilani har vært linket til det som kan virke som de aller fleste italienske klubber i sommer. Den 27 år gamle midtbanespilleren med 16 landskamper for Italia kom til Liverpool før 2009-sesongen, men fikk bare 18 kamper for laget før han ble leid ut til Juventus.

Det var ventet store ting av den kreative midtbanespilleren da han kom for 17 millioner pund i august 2009, men han slo aldri helt til på Anfield etter at han fikk sin debut i november den første sesongen. Bakgrunnen for den sene debuten var en skade han hadde da han kom til klubben.

Støttet av eieren
Mange omtalte Aquliani som en flopp etter at han ble lånt ut til Juventus etter sin første sesong for Liverpool, og han har i hele sommer - i hvert fall i følge hans agent - vært på vei til italienske klubber. Eieren av Liverpool, John W Henry, har derimot vært ute på Twitter og sagt at han har en fremtid i klubben:

- Et missing link siste sesong: Aquilani. For mye snakk om andre steder.

HTML EMBED

Støttet av fansen
Nå har også fansen stilt seg bak spilleren. I en måling gjort på Liverpools supporternettsted i Norge, liverpool.no, svarer hele 94 prosent at de ønsker å se Aquilani i startelleveren i seriestarten. For to måneder siden var det kun 37 prosent som ønsket å beholde midtbanespilleren.

Støttet av manageren
Kenny Dalglish har også sagt at han er fornøyd med spilleren:

- Vi har vært svært fornøyde med ham i oppkjøringen til den nye ssongen og vi er svært fornøyd over å ha ham i stallen.

Hva mener du? Bør Liverpool beholde italieneren?