Gå til sidens hovedinnhold

- Ikke smart å slippe dem for langt unna

Daniel Fredheim Holm advarer mot å gi Vålerenga større forsprang.

-Vi trenger tre poeng. Vi møter et lag som kommer til å kjempe i toppen. Det er ikke smart å slippe av oss dem for langt unna, fastslår Fredheim Holm overfor RBK.no.

Den tidligere VIF-spilleren ble drillet som hengende spiss på søndagenes Rosenborgs-trening. Økta var den siste for de nedrykksplasserte trønderne før mandagens oppgjør mot Vålerenga på Lerkendal.

Alt tyder på at 18-årige Mushaga Bakenga må vike plass, og forsvinner ut av førsteelleveren for første gang denne våren.

Lago inn for Høiland
Også Alejandro Lago ser omsider ut til å være tilbake i varmen. Det skjer ettersom det ble klart at Jon Inge Høiland mister kampen med en mistenkt leddbåndsskade.

Uruguayanske Lago har slitt benken i lang tid, men kanskje kan midtstopperen være med å snu den overraskende svake seriestarten Rosenborg har prestert.

Med kun ett poeng på sine fire første kamper ligger RBK under nedrykksstreken sammen med nykommer Sogndal. Vålerenga har seks poeng mer og ligger på sjetteplass.

- Vi skulle gjerne hatt flere poeng selvfølgelig, så det preger oss litt det. Men vi er i godt humør nå og det var god stemning på treninga. Vi gleder oss til kampen i morgen, sier Fredheim Holm til RBK.no.

Rollen spiller liten rolle
Fredheim Holm mener det ikke spiller noen stor rolle hvor han plasseres i banen. Den tidligere VIF-spilleren tar imot en plass som hengende spiss på samme måte som andre posisjoner.

- Om jeg spiller der, eller om jeg spiller til høyre eller venstre er egentlig ikke så stor forskjell. Jeg har spilt mye av det tidligere og ingen av rollene er uvant for meg, sier den anvendelige angriperen.

Kommentarer til denne saken