Gå til sidens hovedinnhold

- Ikke viktig hvem som spiller

Drillo bryr seg ikke om de danske skadene.

Det var på danskenes trening onsdag formiddag det gikk galt. Både Simon Kjær, Nicklas Bendtner og Nicklas Pedersen forlot treningen med skade.

Nå har det danske fotballforbundet lagt ut en pressemelding. Den forteller at Nicklas Pedersen har den minst alvorlige skaden - en muskelskade i beinet, mens Nicklas Bendtner har fått en ankelforvridning. Simon Kjær har også fått en ankelforvridning, men har i tillegg strukket det ytre leddbåndet, og mister trolig kampen mot Norge.

- Enkeltspillere ikke viktig
Det er ikke noe Drillo bryr seg nevneverdig om.

- Det vi bruker krefter på, er hva Danmark står for som lag, sier Drillo til Nettavisen.

Han utdyper samtidig hvorfor han ikke bryr seg om hvem som starter kampen for danskene.

- Enkeltspillere bryr vi oss ikke så mye om, så akkurat hvem som starter, det er ikke så viktig, sier Drillo.

- Er det godt at Danmark også opplever skadetrøbbel, med tanke på alle skadene det norske laget har fått i oppkjøringen til denne kampen?

Små forskjeller
- Det er klart at det ikke er noen ulempe for oss at det er bøttevis med skader i det danske laget, men det er ikke noe vi bruker krefter på, svarer Drillo.

- Ser du kvalitetsmessige forskjeller på det danske laget, med og uten Bendtner?

- Nei, ikke store. Det er ikke veldig opplagt hva de gjør uten Bendtner heller, de har vel en to, tre andre alternativer som de har brukt. Det som preger spillet mest, er stilen, de sentrale midtbanespillerne og hvordan de spiller opp bakfra. Bendtner er en bra spiller, så det er vanskelig å si hvor mye det har å si om han ikke får spille, avslutter Drillo.

HTML EMBED
Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis

Kommentarer til denne saken