Gå til sidens hovedinnhold

- Ikke Villa-aktuell

Mark Hughes kan bli arbeidsledig lenger enn ventet.

Torsdag sa Mark Hughes opp jobben som manager i Fulham og dermed startet spekulasjonene om waliseren var på vei til Aston Villa.

Birmingham-klubben sa nylig takk for innsatsen til Gérard Houllier og er på utkikk etter ny sjef. En rekke profilerte managere har blitt linket med klubben, blant andre Hughes.

- Ikke aktuell
Ifølge Sky Sports, som mener å ha sikre kilder i saken, skal det imidlertid ikke være aktuelt for den tidligere Manchester United- og Barcelona-mannen å ta over på Villa Park.

Ifølge den britiske nyhetsformidleren skal nemlig ikke Hughes stå på listen over kandidatene Birmingham-klubben ønsker til å etterfølge franske Houllier.

Andre som har blitt nevnt i forbindelse med jobben er David Moyes (Everton), Roberto Martinez (Wigan), Ian Holloway (Blackpool), Carlo Ancelotti, Steve McClaren og Martin Jol.

Det var den tidligere Leeds-helten Gary MacAllister som har ledet laget i Houlliers sykefravær og skotten førte laget opp til en niendeplass i Premier League.

Også MacAllister har blitt nevnt som en mulig Houllier-erstatter, men det er ventet at styreformann Randy Lerner og direktør Paul Faulkner ønsker et mer profilert navn.

Syk Houllier
Uansett hva som skjer, så vil Aston Villa snart få sin tredje manager på et snaut år. I fjor høst trakk Martin O'Neill seg fra jobben, etter fire år i klubben.

Nordiren ble etterfulgt av Houllier, men nylig ble det altså klart at den tidligere Liverpool-sjefen ikke kunne fortsette på grunn av problemer med hjertet.

Også under tiden på Merseyside slet franskmannen med omfattende helseproblemer og vinteren 2001 ble han så syk at Phil Thompson måtte lede laget midlertidig.

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken