Gå til sidens hovedinnhold

- Illsint Ferguson låste døren

Og nektet spillerne å snakke med pressen.

HTML EMBED

MAN UNITED - REAL MADRID 1-2 (2-3 sammenlagt):

Manchester United tapte 2-1 mot Real Madrid i Champions League tirsdag kveld.

Hjemmelaget ledet 1-0 helt til Nani ble feilaktig utvist i det 57. minutt. Portugiseren var inne med en høy fot i en duell med Alvaro Arbeloa, men rødt kort var strengt.

Bare minutter etter utvisningen scoret de spanske gjestene ved Luka Modric og Cristiano Ronaldo, og snudde kampen. Dette holdt til Real-avansement.

Låste døren
Sir Alex Ferguson reagerte voldsomt på utvisningen av Nani, og kom i en voldsom fart ned fra tribunen, der han hadde overvåket sine disipler fram til da.

Også etter kampslutt var den tyggeglade skotten rasende. Det var tydelig at Ferguson ikke var fornøyd med dommer Cüneyt Cakirs innsats denne kvelden.

LES OGSÅ: Her ødelegger han for United

Ifølge Viasat skal Ferguson etter kampen ha låst døren til garderoben og nektet sine spillere å snakke med journalister.

Viasat-reporter Jan Aage Fjørtoft kunne også rapportere om at Manchester United-manageren krevde at dommer Cüneyt Cakirs skulle rapporteres inn til UEFA for sin innsats i kampen.

Det var assistentmanager Mike Phelan som snakket med pressen etter kampen og han kunne bekrefte at Ferguson var illsint.

- Ja, det er derfor jeg står her nå. Manageren er forbannet. Skulle han stått foran kamera nå, ville han vært en annen person. Det var ingen god avgjørelse av dommeren, sier Phelan.

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw', '4CEF66AA7BE0471AB1E7671CB294D574', '2i8f8mgshjm4163658ta7d7gz', 575, 524, 'perf1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw-2i8f8mgshjm4163658ta7d7gz', 'eplayer14');

United-managerens sinne fikk selvfølgelig en rekke fotballprofiler og eksperter til å la fingrene løpe løpsk på tastaturet.

«Fargen i ansiktet til sir Alex Ferguson da dommeren blåste av kampen, eksisterer ikke på noe fargekart i en malerbutikk», skrev CMores Lars Tjærnås på Twitter.

«Dette tror jeg United hadde tatt 11 mot 11. Synd. Skulle gjerne hatt en kamera og fortsatt sendingen fra spillertunnelen nå», skrev TV 2s Kasper Wikestad på Twitter.

Håpløs dømming
«Håpløs dømming. Real virket sjanseløse 11 mot 11, men 30+ minutter med én mann mer hjelper, jo», mener TV 2-kommentator Øyvind Alsaker om det hele.

Den engelske fotballjournalisten Henry Winter skrev følgende på Twitter:

«Jeg ønsker Turkish Airlines lykke til med å forlenge sin sponsoravtale med Manchester United».

United tok ledelsen i kampen da Sergio Ramos satte ballen i eget nett rett etter pause.

Men da Nani ble utvist snudde altså gjestene kampen og tok seg videre i Champions League.

HTML EMBED
Reklame

Siste sjanse: Salg på Pyton-helt, Pondus og mye annet

Kommentarer til denne saken