Etter at trenerjobbene i Blackburn og MK Dons tok slutt har det vært stille rundt Paul Ince. Nå er imidlertid den tidligere Manchester United- og Liverpool-spilleren tilbake i ny trenerjobb.

Klubben som skal få glede av hans taktiske disponeringer denne gangen er Notts County. Klubben bekreftet torsdag at Ince har skrevet under på en kontrakt som varer til sommeren 2014.

Femte på 12 måneder
Annonseringen kommer bare fire dager etter at Craig Short fikk sparken i klubben. Paul Hart, Kevin Blackwell, Phil Brown og Jim Magilton skal ha vært andre aktuelle kandidater til jobben.

Ince blir den femte manageren i County på ett år. Klubben har vært igjennom en turbulent tid og etter bråket med Munto Finance holdt klubben på å bli satt under administrasjon.

- Det var flere gode kandidater til jobben, og det er oppmuntrende å se hvor attraktiv klubben fortsatt er. Men da vi møtte med Paul ble det fort klart at han var mannen for jobben, sier Countys styreformann Ray Trew ifølge avisen The Mirror.

- Vil bringe klubben fram
- Ince hadde gjort leksene sine, og hadde gode ideer om hvordan han kunne bringe klubben framover, forteller Trew.

Den tidligere defensive midtbanespilleren vil bli presentert på en pressekonferanse fredag, og Ince har allerede pekt ut hvem han vil ha med seg som assistent. Notts County jobber nå med å få vedkommende løst fra kontrakten med sin nåværende klubb.

Notts County ligger så langt på en 16.-plass i Npower League One etter 13 kamper. laget har tatt 16 poeng denne sesongen.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

HTML EMBED