Lørdag kan Carlo Ancelotti lede Real Madrid for siste gang. Det er heftig spekulert i at italieneren vil miste jobben etter sesongen.

På en pressekonferanse fredag ga han imidlertid ingen svar på om Martin Ødegaard er tatt ut i troppen som møter Getafe i siste runde.

Med norske øyne var dette selvsagt et tema, men inntil videre må vi vente på den offisielle annonseringen av troppen fra Real Madrid.

Ancelotti er nå inne i sin andre sesong som sjef for Madrid-klubben, men har fortsatt til gode å vinne La Liga-tittelen. Og til tross for at han vant Champions League sist sesong, er kravene skyhøye i superklubben.

- Han vet det
Ancelottis framtid har vært den store snakkisen i spanske medier de siste dagene og fredag snakket han ut om det på en pressekonferanse.

- Jeg har ikke snakket med klubben og den har ikke snakket med meg. Jeg tenker på neste kamp, så skal vi ha et møte på søndag eller mandag.

- Jeg ønsker å bli værende her. Jeg liker spillerne, klubben og byen. Jeg har gitt alt jeg har og har god samvittighet for jobben som er gjort. Det har vært to fantastiske år og jeg håper på et tredje og et fjerde, sier han.

C Mores La Liga-ekspert Petter Veland skrev imidlertid på Twitter underveis i pressekonferansen at Ancelotti så ut som en slagen mann.

- Jeg hører en person som vet han ikke får være trener i Real Madrid så veldig mye lenger, skrev Veland på sin twitterkonto.

Klopp og Benitez
Jürgen Klopp og Rafal Benitez er nevnt som aktuelle arvtagere.

- Jeg bryr meg ikke om at pressen skriver om andre managere. Sånn er fotballen. Hvert år er det de samme skriveriene og managere flytter på seg. Jeg er overrasket over at folk er så opptatt av det, sier Ancelotti.

55-åringen har selv klokketro på sine egne ideer, selv om en del kritikk denne sesongen har handlet om manglende lederskap.

- Det er et psykologisk tema og det handler om autoritet. Jeg ønsker å legge fram mine egne ideer, min personlighet og karisma er slik. Jeg er overbevist av mine egne ideer og følger dem, sier 55-åringen.

- Godt forhold
Før møtet med Getafe lørdag er det antydet at klubbpresident Florentino Perez skal ha lagt press på Ancelotti om å bruke Martin Ødegaard. Treneren selv er imidlertid kjent for å ikke bukke under for slikt press.

- Jeg har et godt forhold til presidenten, men klubben må ta en avgjørelse rundt dette. Klubben har rett til å avgjøre dette, sier italieneren.

Han føler selv han har et godt forhold til spillerne i klubben.

- Jeg vil takke spillerne for det de sier og tenker. Vi har et godt forhold. Til syvende sist er dette klubbens avgjørelse, sier italieneren.

- Når det gjelder andre så må de selv bedømme om jeg har gjort en god eller dårlig jobb. Det blir opp til hver enkelt, sier treneren videre.

Store klubber
Ancelotti har tidligere hatt stor suksess som manager i AC Milan og har senere vært innom Chelsea og Paris Saint-Germain.

Som spiller er han best husket fra tiden i AC Milan.