Gå til sidens hovedinnhold

- Ingen Ola til Liverpool

PSV ønsker ikke å selge sin spissjuvel til England.

Liverpool har i hele sommer vært på jakt etter en ekstra spiss, og de siste ukene har svenske Ola Toivonen vært det heteste navnet på ryktebørsen. Det er imidlertid et stort problem.

PSV ønsker nemlig ikke å selge sin juvel.

- De har ringt oss
Liverpools Kenny Dalglish skal angivelig ha være på plass for å følge spilleren i søndagens 3-1-seier over AZ Alkmaar. Skotten skal også ha tatt en kikk på backen Carlos Salcido.

- Jeg har også hørt at Dalglish var der, men jeg så ham ikke, og det gjør ikke noe. Vi ønsker ikke å selge Ola i dette vinduet, sier PSVs sportsdirektør Marcel Brandts til fotbollkanalen.se.

- Liverpool ringte oss forrige torsdag, og lurte på hvor mye vi skulle ha for Ola. Men svaret vårt var klart, vi vil ikke selge. Siden har vi ikke hørt et pip fra dem, fortsetter sportsdirektøren.

Hentet i 2009
Ola Toivonen startet karrieren i Degerfors tilbake i 2003, og har vært innom klubber som Örgryte og Malmö FF, før han i 2009 ble hentet til nederlandsk fotball av storklubben PSV.

Spissen trives både i en offensiv midtbanerolle, og i en mer ren spissrolle. Med sine 1,91 meter på strømpelesten er han like mye en trussel i lufta som han er langs bakken.

24-åringen står med åtte landskamper og to mål på A-landslagsnivå, samt 28 kamper og 13 fulltreffere på U21-landslagsnivå. Spissen har delvis finske aner.

PS. Det har tidligere blitt antydet i media at den svenske spissen har en utkjøpsklausul i kontrkaten sin med PSV på rundt 100 millioner norske kroner. Men siden PSV nå går såpass hardt ut å nekter for et salg, er det vel naturlig å anta at disse opplysningene ikke stemmer.

MOBIL: Få scoringsvarsel for 180 lag

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her

Kommentarer til denne saken