Gå til sidens hovedinnhold

Ingen Skogheim-effekt

HamKam er fortsatt ikke friskmeldt.

HØNEFOSS – HAMKAM 1-1:

Vegard Skogheim ledet HamKam for første gang lørdag, etter at Arne Erlandsen fikk sparken fra den kriserammede klubben tidligere denne uken. Noen superdebut ble det imidlertid ikke.

Det var nemlig Hønefoss som kom best i gang på AKA Arena, og allerede etter fire minutters spill sørget Leo Olsen for ledelse til hjemmelaget.

Vingen dukket opp på bakerste stolpe, etter et langt innlegg fra venstrekanten, og banket ballen hardt opp i nettaket.

Gjestene kom gradvis mer med i kampen, og etter 27 minutter ordnet Tommy Øren balanse i regnskapet. Spissen fikk kjempetreff fra rundt 20 meter, og ballen suste inn i nettmaskene.

I andre omgang hadde Hønefoss og Lars Lafton de største mulighetene til å avgjøre bataljen, men Ivar Rønningen i HamKam-buret vartet opp med flere viktige redninger.

Dermed endte det med poengdeling, noe som betyr at HamKam ligger som nummer sju på tabellen i 1. divisjon med sine 14 poeng, mens Hønefoss er oppe på en tredjeplass.

- Vi er ikke friskmeldt. Det var mye positivt, men vi må prøve å luke vekk det som er litt dårlig. Får vi satt ting på plass, tror jeg vi får se et veldig bra HamKam-lag utover sensommeren og høsten, sa Skogheim til NRKsport etter kampen.

Runden fullføres søndag.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Kommentarer til denne saken