Gå til sidens hovedinnhold

Ingen vei tilbake for Vålerenga

Det er kun seier og tre poeng som gjelder for Vålerenga hjemme mot Viking søndag.

Sportspills meny søndag:
Oddstips 2: Leicester mot sensasjonell andreplass
Oddstips 3: Tromsø må takle presset
Tippetips: Stabæk kan gjøre det igjen
US Open finale: Djokovic er kongen
TV-fotball: Sjekk oversikten over søndagens kamper
V75 Bjerke: V75-fest med Solberg
V4 Bjerke: Vorspiel med samlebonger
V4 galopp Gøteborg: Kvisla har trua

Nytt herlig langoddsprogram venter søndag med en rekke interessante oppgjør på menyen, deriblant toppoppgjøret i Tippeligaen mellom Rosenborg og Stabæk. Det har vært en bra helg hittil for våre oddstips. Fredag innfridde Hobro vårt deilige singelspill til spreke 3,40 i odds, og lørdag satt vårt hovedspill med seire til Manchester United og Cardiff til gode 3,61 i dobbelodds.

Vålerenga - Viking H 2,15
meget avgjørende kamp i medaljestriden, ihvertfall for hjemmelaget. Taper Vålerenga denne, er trolig laget ute av medaljekampen denne sesongen. Fire tap på de fem siste seriekampene for Enga, som helt har mistet formen og flyten. Det som også bør bekymre er at laget ikke har scoret i noen av de tapte kampene, kun ett mål på de siste fem.

Viking på sin side holder koken og slo tilbake etter 0-1 tapet borte mot Odd, med en komfortabel 2-0 seier hjemme mot Sandefjord sist. Ligger på 3. plass og har fire poeng opp til Stabæk på sølvplass, men jages nå bakfra av Strømsgodset som etter 5-0 seieren hjemme mot Haugesund kun er poenget bak på 4. plass.

Kjetil Wæhler og Daniel Fredheim Holm er tilbake etter karantene for hjemmelaget, mens Viking-kaptein Indridi Sigurdsson også returnerer etter karantene. Vålerenga har ikke bedre enn 6-0-5 hjemme på Ullevaal denne sesongen, mens Viking står med helt identisks 6-0-5 på bortebane.

2-2-0 på de fire siste tilsvarende og Wæhler tilbake for Enga er en klar styrke. 2,15 i hjemmeodds er helt greit og spilles.

Kommentarer til denne saken