Gå til sidens hovedinnhold

Innesperret i hytte og voldtatt

Kvinnen (24) ble voldtatt i en hytte ved en travel tursti i Rogaland søndag.

En kvinne skal ha blitt overfalt ved Frøylandsvannet i Klepp i Rogaland litt etter klokken 19 søndag kveld.

- Kvinnen ble voldtatt mens hun var ute å gikk på en tursti kalt Sandtangen. Det var mange mennesker som var ute og gikk på denne turstien da overfallet skjedde, sier operasjonsleder lennsmann i Klepp i Rogaland Hans Kyllingstad til Nettavisen.

Gjerningsmannen skal ha hatt finlandshette og truet kvinnen med kniv.

Innesperret i hytte
Ifølge Kyllingstad ble kvinnen overfalt i en av de to hyttene som lå rett ved siden av stien rundt 200 meter nord for Sandtangen.

- En ung mann truet med seg kvinnen inn i hytta, som lå kanskje fem meter fra turstien, med en kniv. Der fullbyrdet han voldtekten, sier Kyllingstad.

Ifølge politiet kan kvinnen ha blitt holdt innesperret i hytta i mellom 15 - og 25 minutter. Deretter ble hun sluppet ut på turstiet.

Ingen mistenkte
Kvinnen har gitt politiet en beskrivelse av gjerningsmannen, som skal være rundt 180 centimeter høy, lys i huden med svart genser og dongeribukse.

Politiet har forløpig ikke pågrepet noen eller funnet fram til noen konkrete mistenkte. De er svært interesserte i vitner i saken.

- Særlig er all aktivitet i nærheten av hyttene interessant. Mye tyder på at gjerningsmannen har tatt seg inn ulovlig i dem i løpet av dagen, sier Kyllingstad.

- Politiet har vitner som har sett en mann på sykkel forlate den aktuelle hytta like etter overgrepet, legger han til.

-Ikke trygt
Kyllingstad er overrasket over at noen våget overfalle kvinnen når det var så stor fare for å bli oppdaget. Han mener man nå bør være svært forsiktig med å oppholde seg på denne turstien.

– Med dette som har skjedd synes jeg ikke at det er trygt å oppholde seg på turstien. I hvert fall oppfordrer vi folk om gå sammen med noen, sier han.

Reklame

Stor oversikt: Her er salgene i nettbutikkene nå