Gå til sidens hovedinnhold

- Inspirert av Start

Ivar Morten Normark gleder seg stort til møtet mot serieleder Start i helgen. - Vi møter klubben som har inspirert oss mest, slår Aalesunds trener fast.

Start rykket opp fra 1. divisjon i fjor, og føk rett til topps på tabellen. Også Aalesund kommer rett fra spill i den nest øverste divisjonen, men kjemper helt i motstatt halvdel som Start.

- Det Start har gjort denne sesongen, har inspirert oss. De kom rett fra 1. divisjon og har vært en artig forfriskning i årets eliteserie, skryter Aalesunds trener Ivar Morten Normark til TV 2 Nettavisen.

Oppskriften klar
Søndag møter Aalesund serielederen på en fullstappet Color Line Stadion. Normark har seiersoppskriften klar.

- Vi kjenner mange i Start og vet hvordan vi skal slå dem. Jeg vil ikke røpe taktikken, men det kan jeg love dem er at vi skal ta dem i mot med sunmørsk velkomst før kampen, men etter kampen kommer de nok neppe til å forlate oss med hevet nakke, lover Normark.

Han vil ikke være med på at Aalesund har skuffet så langt i sesongen.

- Det har vært litt opp og ned som det alltid har vært i fotball. Mot Lillestrøm sist, var vi skuffende, men vi reiste oss i cupkampen mot Hødd. Det vi gjorde i den kampen, skal vi bygge videre på mot Start, sier Normark.

Ikke snakket ny kontrakt
Den frittalende Aalesund-trenerens kontrakt går ut etter denne sesongen, men han har foreløpig ikke tatt stilling til en eventuell forlengelse.

- Det er ikke noe nytt å melde om der. Det blir for tidlig å si noe om for øyeblikket, mener han.

Reklame

Slik forvandler du mobilen til et kraftig varmekamera