Gå til sidens hovedinnhold

Inter sikrer grepet

I øyeblikket er Inter konge i fotballbyen Milano.

(SIENA-INTER 2-3) Når nesten halvparten av den italienske serien er ferdigspilt ser Inter ut til å gjenta bedriften fra i fjor med seriegull. Etter 18 kamper har de ikke tapt en eneste kamp. Samtidig har de vunnet 14 kamper. Derfor leder laget fra Milano serien.

Og en av lagets toneangivende spillere er svensken Zlatan Ibrahimonvic. I dag avgjorde han kampen med et mål på straffe tidlig i kampen før han sikret ledelsen i 2. omgang med 3-1 scoringen. Og i tillegg ga han den målgivende pasningen til Esteban Cambiassos 2-1 scoring.

Da hjalp det ikke at Sienas Fernando Martin Forestieri reduserte i det 90. minutt. Inter sikret seg sin sjuende strake seier i Seria A. Nå leder de sju poeng foran Roma.

Og i øyeblikket er de også Milanos store fotballag. I fjor reddet AC Milan likevekt i forhold til byrivalen med triumf i Champions League. I år ser det foreløbig mørkt ut for AC Milan. Og bedre ble ikke forholdet i byen etter at Inter feide AC Milan av banen med 2-1, på deres felles hjemmebane San Siro lille julaften.

Søndag kveld var det duket for et klassisk oppgjør i italiensk fotball. AC Milan-Napoli endte 5-2 til hjemmelaget. Her scoret Ronaldo to mål.

Les flere fotballsaker her

Vil du ha sportsnyheter på mobilen din? Send SPORT til 1984. Tjenesten koster to kroner per melding.

Reklame

Slik forvandler du mobilen til et kraftig varmekamera