Gå til sidens hovedinnhold

Inter ute av gullkampen

Mens Milan tok et nytt steg mot seriegullet i Italia.

PARMA - INTER 2-0 / MILAN - SAMPDORIA 3-0:

Inter var avhengig av seier over nedrykkstruede Parma i søndagens match i Serie A, for å holde liv i håpet om å ta fra byrival Milan et tilsynelatende sikkert seriegull i Italia.

Etter det ydmykende 3-7-tapet sammenlagt for Schalke i Champions League-kvartfinalen, er suksess i serien nemlig nødvendig for de regjerende trippelmesterne fra Milano.

Riktignok er laget klare for semifinale i den italienske cupen der Roma venter, men et cupgull i Italia har ikke den helt store statusen i støvellandet.

Vel, tilbake til lørdagens kamp: Inter dummet seg ut.

Ingenting gikk nemlig Inters vei denne kvelden. Sebastian Giovinco og brasilianske Amauri scoret Parmas mål i 2-0-seieren til hjemmelaget, mens Milan på sin side økte forspranget ned til konkurrentene med en overlegen 3-0-seier over Sampdoria på San Siro.

Zlatan Ibrahimovic var ute med karantene for Milan, men tabellederne så ut til å klare seg greit ut sin svenske spiss.

Clarence Seedorf lurte alle da han i stedet for å slå et innlegg sendte et frispark rett i lengste hjørne etter 20 minutter, mens innbytter Antonio Cassano doblet ledelsen på straffespark kort tid etter pause.

Robinho fastsatte sluttresultatet til 3-0, og dermed ser det ut til at Inter er hektet av i tittelkampen.

Med fem kamper igjen å spille er avstanden mellom de to rivalene på åtte poeng. Eneste Milan-utfordrer ser ut til å være Napoli, som spiller sin kamp mot Udinese søndag kveld.

Napoli er seks poeng bak Milan, men altså med en kamp til gode.

I en annen kamp i Serie A lørdag tapte Roma 2-3 hjemme for Palermo.

Kommentarer til denne saken