Gå til sidens hovedinnhold

Ipswich-siktet: - Jeg er uskyldig

I et åpenhjertig brev til kjæresten trygler mannen som er siktet for å ha drept fem prostituerte i Suffolk om å bli trodd som uskyldig. Les utdrag her.

I et dramatisk brev skrevet fra fengselscellen, trygler mistenkte Steve Wright om å bli trodd på at han ikke har drept kvinnene, hvis lik ble funnet dumpet i utkantstrøk av Ipswich.

- Vær så snill og tro meg når jeg sier at jeg ikke er i stand til å utføre disse straffabare handlingene, skriver Wright i et tre sider langt brev, hovedsakelig stilet til kvinnen Pam Goodman (61) - kjæresten hans de siste åtte årene.

- Bekymret for kjæresten
Den drapsmistenkte 48-åringen tilbringer ventetiden på rettssaken i fengselet Belmarsh.

- Jeg bekymrer meg over hvordan du takler dette marerittet, heter det i brevet.

Brevet er tre sider langt, fullt av skrivefeil og gjengitt i den engelske tabloiden News of the World.

- Jeg fortsetter å håpe at jeg skal våkne og innse at det bare var en vond drøm, skriver Wright, før han ber kjæresten la være å bekymre seg for ham.

Sterk kjærlighetserklæring
- Jeg er sterkere i sinn og kropp enn jeg fremstår som. Jeg vil bare at du skal huske på at jeg er veldig glad i deg, og at jeg alltid har vært det. Jeg skulle bare ønske at jeg hadde vist deg det bedre, du er hele mitt liv, lyder kjærlighetserklæring.

Kjæresten skal ha blitt nektet å besøke Wright fordi hun ikke kan bevise sin identitet.

- Med huset stengt og alt fjernet har ikke Pam tilgang til passet, førerkortet eller noe fengselsmyndighetene kan bruke til å bevise hvem hun er, sier en venn av paret til tabloiden.

61-åringen skal likevel ha bedt ha politiet om å forsøke å skaffe henne tillatelse.

Wright er mistenkt for drapene på Gemma Adams (25), Tania Nicol (19), Anneli Alderton (24), Annette Nicholls (29) og Paula Clennell (24).

24 år gamle Alderton var gravid da hun ble drept, men hadde ikke rukket å fortelle familien sin om det kommende barnet.

Les mer om drapssaken her.

Reklame

Nå får du hotellrom, frokost og middag for kun 795 kroner