Gå til sidens hovedinnhold

Irer beleiret campingplass i Oslo

200 irske asfaltarbeidere invaderte en stengt campingplass ved Holmlia og raserte resepsjonen.

(iOslo.no) Oslo-politiet fikk 12.10 melding om at et større antall personer hadde brutt seg inn på en campingplass sør i Oslo. Det var personalet som meldte fra.

Foreløpige meldinger tyder på at irske asfaltarbeidere har tatt seg inn med rundt 50 campingvogner. De skal også ha tatt seg inn i campingplassens resepsjon og rasert et kontor.

Politiet kom til stedet, og klarte etterhvert å få kontroll over situasjonen. De første meldingene til politiet gikk ut på at det dreide seg om et større antall irske asfaltarbeidere.

Ved 13.45 klarte politiet å overbevise inntrengerne til å forlate stedet fredelig. De noterte ned hver enkelt som hadde stått på stedet før de fikk passere.

- Hvem det er som har brutt seg inn er uvisst. Vi har fått beskjed om at dette er irske asfaltarbeidere, men det kan jeg ikke bekrefte, sier operasjonsleder Ellen Ulvin i Oslo politidistrikt til iOslo.no.

Etter det iOslo.no erfarer har inntrengere løftet en låst bom av hengslene før de har tatt seg inn på plassen med campingvognene.

Les flere nyheter på iOslo.no

Reklame

Stor oversikt: Her er salgene i nettbutikkene nå