Gå til sidens hovedinnhold

Italia kan trekke seg fra EM

- Dersom noen ber oss om ikke å ta med landslaget til EM til fotballens beste, så er ikke det noe problem, sier treneren.

Roma (NTB): Italia er rystet etter opprullingen av en mulig ny kampfikseskandale. Landslagssjef Cesare Prandelli åpner for at Italia hopper av fotball-EM.

- Dersom noen ber oss om ikke å ta med landslaget til EM til fotballens beste, så er ikke det noe problem, sier Prandelli til Rai Sport.

Domenico Criscito er allerede droppet av EM-troppen. Backen er en av flere spillere som kobles til skandalen. Stopperen Leonardo Bonucci er også under etterforskning, mens tidligere Lazio-kaptein Stefano Mauri er arrestert.

Juventus-trener Antonio Conte må også svare for anklager, mens en rekke klubber og spillere i Italia er bøtelagt og straffet.

- Jeg er imot korstog og vil helst snakke om fotball, men det som skjer nå tvinger meg til det motsatte, sier Prandelli.

Prandelli sa også at samtlige spillere som eventuelt er involvert i kampfiksing ikke får delta i EM. (©NTB)

KONKURRANSE - Vinn EM-ballen:
Vil du vinne EM-ballen som ble testet av LSK-spillerne? Alt du må gjøre for å være med i trekningen, er følgende:

1: Meld deg inn i vår Facebook-gruppe Sport Nettavisen.

2: Send en mail med navn og adresse til konkurranse@nettavisen.no - merk mailen med «EM-ballen».

Vi trekker en vinner blant de påmeldte, og offentliggjør resultatet på vår Facebook-gruppe den 8. juni. Man må altså være medlem der for å kunne vinne.

Lykke til!

Reklame

Pondus-boka har vært utsolgt i 14 år: Nå er den endelig på lager igjen