TOBLACH (Nettavisen): Emil Iversen bekreftet etter den første etappen i Tour de Ski at han har fått seg kjæreste.

Iversen har vært forsiktig med å si for mye om sitt nye forhold, men nå viser det seg at det nye paret allerede har vist seg frem sammen i en reklamekampanje for sportskjeden Intersport.

I videoen kommer Iversen med datingtips i naturen og med seg som statist har han sin nye kjæreste.

Nettavisen har med tillatelse fra Intersport fått lov til å publisere videoen som du kan se øverst i artikkel.

Ingen plan om å vise frem kjæresten

Iversen er ikke spesielt lysten på å snakke om videoen og forteller at hensikten ikke var å vise frem kjæresten.

- Det hadde ikke noen med saken å gjøre. Det var helt tilfeldig hvem som var i den rollen. Det var jeg som skulle være i fokus. Det var meningen at hun skulle være litt i skjul, sier Iversen til Nettavisen.

- Funket datingtipsene?

- Jeg vet ikke. Jeg har ikke vært på så mange sånne dater. Det var tips til andre folk som er mye på dating, men det gjelder ikke meg. Jeg prøver å hjelpe andre, forteller trønderen

La ut bilde på Instagram

Det var etter at Iversen selv la ut bilde av seg selv og bakhodet til en kvinne at ryktene om kjæresteforholdet begynte å svirre.

Lørdag bekreftet Iversen etter den første etappen av Tour de Ski i Toblach at han var i et forhold.

- Kjærestelivet går sin gang, sa Iversen lørdag.

- Jeg trives veldig bra med det og er godt fornøyd med det. Jeg er en glad fyr. Det er en fordel å være glad. Det kan være kjedelig å gå på ski, så da er det greit å ha noe annet å få opp humøret med, fortalte trønderen.

Nedtur på 2. etappe

Det er riktignok ikke bare på privaten at ting stemmer for Iversen denne vinteren. Trønderen har hatt en solid sesong så langt i verdenscupen.

Søndag ble det imidlertid en liten nedtur da han endte på 17. plass på 15-kilometeren i Toblach, 2. etappe av Tour de Ski.

- I dag er det en dårlig dag. Det er mitt første dårlige skirenn. Kroppen min har ikke kjentes sånn ut i et skirenn før i år, men det er sånt som skjer. Det går ikke an å gå en hel sesong uten dårlige skirenn, så det får jeg tåle, forteller Iversen til Nettavisen.

- Bekymrer det deg med tanke på fortsettelsen?

- Det kan fort snu. Det bekymrer meg ikke, men jeg hadde gledet meg til å gå i dag. Jeg hadde håpet at jeg skulle gjøre et bra renn. Det er en løype som kunne passe meg bra, men jeg kjenner tidlig at det er litt under pari.

Tour de ski fortsetter med sprint i Val Müstair 1. nyttårsdag.