Gå til sidens hovedinnhold

Jaget av Viking

Viking ser på muligheten for å låne enten Lars Iver Strand eller Stefan Gislason.

Sportsdirektør Egil Østenstad er foreløpig sparsommelig med informasjon rundt hvem klubben jakter, men Rogalands Avis vet at det er snakk om Gislason og Strand.

Følg Brann-Sandefjord her i Norges kjappeste livesystem.

Onsdag stenger overgangsvinduet, og Viking jobber på spreng med å hente inn en ny midtbanespiller. Etter det Rogalands Avis forstår skal det ikke være aktuelt for Viking å hente begge de to midtbanespillerne, men klubber håper å ha én av dem klar innen vinduet stenger.

– Vi ønsker å leie en spiller på kort sikt, og er godt i gang med det arbeidet, sier sportsdirektør Egil Østenstad til Rogalands Avis.

Strand sliter med spilletid i VIF, og var i fjor utleid til hans tidligere klubb Tromsø. Viking var på jakt etter Strand da han forlott Tromsø til fordel for VIF i 2007. Midtbanespilleren valgte selv å gå til VIF, og Viking endte heller opp med å kjøpe Martin Fillo.

Gislason er helt ute i kulden i Brøndby, og den danske klubben har lenge forsøkt å kvitte seg med islendingen.

– Det vrimler ikke med kvalitet ute på markedet. Vi ser etter spillere vi kjenner godt, og som kan gå inn i rollene og gjøre en jobb, sier Østenstad.

Viking ønsker å låne en midtbanespiller fram til august. Birkir Bjarnason og Martin Fillo er begge langtidsskadet, og i tillegg sliter Tomasz Sokolowski med en belastningsskade.

Kommentarer til denne saken