Gå til sidens hovedinnhold

- Jaget gutt utfor stup

En 18 år gammel gutt skal ifølge vitner ha blitt jaget utfor et stup i Holmenkollåsen. Gutten pådro seg hodeskader i fallet.

Politiet fikk melding om fallet like før klokken 03.30 natt til 1. mai. Da de kom til stedet fant de en 18 år gammel gutt med hodeskader.

- Kranglet på fest
Etter det TV 2 Nettavisen kjenner til fikk gutten kramper og mistet bevissthet etter kort tid. Ambulanse ble tilkalt og 18-åringen ble sendt til Ullevål universitetssykehus for behandling. En time senere var det fremdeles uklart hvor alvorlig skadene var, melder sykehuset.

- Vitner i området har fortalt at noen løp etter den fornærmede mot skråningen. En uoverensstemmelse på en fest kan ha vært bakgrunnen. Vi etterforsker nå saken, sier operasjonsleder Bjørn Ølstad ved Oslo politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Samler tråder
Politiet vet foreløpig ikke om historien stemmer, men var etter det TV 2 Nettavisen erfarer på utkikk etter flere personer som skal ha vært på festen natt til søndag.

- Teorien om at han ble jaget, bygger foreløpig kun på vitneobservasjoner. Vi prøver nå å samle en del tråder og regner ikke med å ha svar på hva som egentlig skjedde før utpå søndagen, sier Ølstad til TV 2 Nettavisen.

Reklame

Sommerens kuleste badeflåter

Kommentarer til denne saken